Az egész család egy vízben fürdik?
tényleg lehet nagyon kevés vízeben tusolni
a szappan könnyebben lemosható mint a tusfürdő
3-as vagyok. Mi kipróbáltuk, lemértük. Az egy vízben fürdés takarékosabb. Persze, van, hogy zuhanyzunk. Nekünk pazarlásnak tűnt, amikor lefolyik egy csomó víz a lefolyón, ami még így-úgy használható. A kádat gyakran fertőtlenítjük.
Nem vagyunk igénytelenebbek, kevésbé tiszták, mint mások.
Aki már volt gyógyfürdőben, az mind kipróbálta a közös kádat :-)
Épp ma beszéltek a vízről a rádióban. Állítólag Európában hazánkban legmagasabb a víz ára! Pedig csomó vízkészletünk van... Van olyan nyugati ország, ahol ingyenes a víz.
Na de nem ez a téma.
Nem, ez kizárt, hogy egy vízben fürödjünk! Amúgy zuhanyozni szoktunk mi is.
Az egy vízben való dolog az az a bizonyos kétszemélyes romantikus dolog, de az előtt meg után is van némi zuhanyzás...
A zuhanyzás során történő vízfogyasztásomat meg egy időben ellenőriztem:
Bedugtam a kádat, majd abban zuhanyoztam, gyűlt a víz alattam...
Ha lusta vagyok és habozás közben nem zárom el a vizet, akkor simán összejön fél kádnyi víz.
Ha elzárom közben, akkor viszont nagyon kevés vízzel meglehet úszni, kb a folyatós verzió negyedével!
Javaslom tehát, hogy zuhanyozzatok elzárós módszerrel!
"Állítólag Európában hazánkban legmagasabb a víz ára!"
Megnyugtatlak: nem. Sőt, kifejezetten olcsó, nem igazán kalkulálják bele az árba a vízvezeték cserék árát, pedig nem ártana.
"Pedig csomó vízkészletünk van..."
Megdöbbentelek: nem. Ez egy nagyon virágzó urban legend. A valóság az, hogy a vízkészletünk nagy része átfolyik az országon és nem is itt ered.
"Van olyan nyugati ország, ahol ingyenes a víz."
Mégis melyik? Nálunk is ingyenes az esővíz.
idejét nem tudom mikor fürödtem kádban. csak zuhanyzóm van, szóval max vendégségben lenne rá lehetőségem, vagy ha hotelban vagyok.
a zuhanyzás higiénikus, és spórolós. kisebb koromban volt olyan, hogy a nagyim megfürdött utánam a kádban, de inkább télen, mikor amúgy sem koszolódtam be az udvaron :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!