Rosszul nézne ki egy keskeny előszobában 1,9 (szélesség) x2,7 (magasság) felületű tükörajtó? Két tolóajtórész, gardróbra. Az egész család le akar beszélni róla.
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 20:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem kicsit sem nézne ki rosszul.Sőtt! Még nagyobbítaná is optikailag a teret!
2/5 anonim válasza:
Szerintem is kifejezetten jó lenne, nagyobbítaná a teret. Nekünk egy viszonylag kicsi konyhában van egy tükrös elejű hűtőnk, és sokkal nagyobbnak látszik a konyha.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is marha jól nézne ki, de anyám is hívogat, hogy meg fogom bánni, meg jellegtelen lesz, meg a párom is azt hajtogatja, hogy gondoljam még át. Csak nekem az ilyen csicsás gardróbajtók nem is tetszenek, ez meg egyszerű, tágítja a teret...
2009. aug. 27. 21:40
4/5 anonim válasza:
Szerintem mindenképp jó ötlet!
a teret nagyítja ami sokat jelent és ha neked tetszik, akkor ninncs miről beszélni:)
Jó szépülést:-)
5/5 anonim válasza:
Nagyon is jól fog kinézni!Ha esetleg mégsem tetszene mikor kész van max lecseréled.De nyugi tetszeni fog.Nekem a fürdőszobám kicsi, és egy teljes tükör ajtós szekrény van bent.Tök jól néz ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!