Az egész család egy vízben fürdik?
Mi is egy vízben fürdünk. Nem vagyok büszke rá.
Nagyon drága a víz, spórolunk, ahogy tudunk.
Mi kádfürdőt sosem veszünk, inkább úgy spórolunk, hogy mindenki zuhanyzik: bemászok a kádba, kis időre megnyitom a csapot és bevizezem magam, aztán elzárom a csapot és gyorsan megmosdok (régebben tusfürdő, mostanában szappan) jó habosra, majd ismét megnyitom kis időre a csapot és leveretem magamról.
Ennyi.
Szerintem kevesebb víz megy így el, mintha egy egész kádat teletöltenénk. Még akkor is, ha négyen vagyunk és egyenként végigcsináljuk ezt a sort.
Én el nem tudnám képzelni, hogy ugyanabban a vízben ázzak, amiben előttem 1-2 ember... Hiába családtagok.
Engem nagyon taszítana, ha spórolni akarnék, zuhanyozna mindenki és kész.
igen 4-es módszerével is lehet spórolni
az nagyon szomorú dolog, ha már a másik vizében kell fürdenünk (nők menses, vagy bármelyik nem nagyvécé után....szóval ilyen víz...)
Fújj, nem, még csak az kéne!
Ne haragudj, de ezt nem tartom valami higiénikusnak hogy más leázott mocskában fürödjek.
Amúgy mi is zuhanyzunk. Pár éve a felújításkor ki is dobtuk a kádat, mert soha nem használtuk. Azóta sem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!