Kis gyermekkel falun laknátok vagy városban?
Én a kertes házat választanám. Én a gyerekkoromat félig panelben, félig kertes házban töltöttem és az utóbbiban sokkal jobb volt. Egy gyereknek kell a kert.
Ha van kocsitok, akkor meg tudjátok oldani az utazást is faluról.
Attól függ milyen a közlekedés a falu és a legközelebbi nagyobb város/vagy megyeszékhely között. Ha nagyon ritkán járnak a buszok, akkor inkább választanám a városi panelt.
Márcsak amiatt is a várost választanám,mert rengeteg a rémhír, hogy falura nem ér ki a mentő,nincs a közelben kórház,orvos stb....
Később talán sikerül a panel után annyi pénzt gyűjteni, hogy családiba menjetek :)
Attól függ...
Pl. a szülők életmódjától, munkájától, ha minden nap sok idő elmegy az utazással, akkor előbb-utóbb az fárasztó.
A városban több gyerekprogram elérhető, ismerős pár kiköltözött, apuka a család egyetlen kocsijával dolgozni járt, anyuka meg majdnem megbolondult a kicsivel, mert szinte senkihez se tudott szólni a környéken. Én a panelből meg levonultam a ház melletti játszóra, ott mindig volt valaki akivel cseverészhettem, könnyen eljártam a kicsivel ide-oda.
ha nem ismeretlen környezet, akkor nyugodtan menjetek falura, elvégre a város sincs olyan messze.
én bp-en nőttem fel, el sem tudnám képzelni az életemet falun, de még kertes házban sem.
bölcsi, ovi a ház mellett van közvetlenül :) játszótér is akad szép számmal. szóval amíg elég a lakás hármunknak addig maradunk. utána is max egy nagyobb lakás a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!