Utcafrontos ház (előkert nélküli) csendes utcában. Laknátok benne? Vennétek ilyet? Főleg akik laktak/laknak ilyenben.
Szia, mi most átmenetileg ilyenben lakunk anyuéknál (mi lakásunkat felújítjuk), nekik a nappalijuk van az utcafront felé. Ha az utcafrontnál kell aludnotok, akkor nem túl szerencsés, én legalább is minden reggel cipőkopogásra, motorra, autóra ébredek (mivel csendes utca, ezért 1-1 autó is baromi hangosnak tűnik :))
Ha itt laknánk, és ez lenne a nappalink, akkor engem zavarna, hogy hamar le kell húznom a rolót, hogy ne lássanak be akik jönnek-mennek a ház előtt.
Viszont tényleg hatalmas hátul a kert, és ha elől csak olyan szobák vannak, amit keveset használtok, akkor nagyon jó lehet!! (pld. sokkal jobban zavarna, ha csak előkert lenne, és oda kellene kifeküdnöm napozni :))
Amúgy mi panellakók vagyunk, annak minden örömével és bánatával :), viszont nekem ott is fontos, hogy szemből ne lássanak be, és ne kopogjanak a fejem felett-alatt-mellett...
A szüleimnek is előkert nélküli háza van. Az utcára néz a két háló. Szerintem nincs ezzel gond. Este becsukjuk a spalettákat, ez már csak azért is jó, mert télen plusz egy réteg szigetelés az ablaknál, valamennyit tuti számít a fűtésszámlán. Nyáron kissé kellemetlen, mert akkor az utcára van nyitva az ablak, de csak a felső, így nem olyan vészes. Meg mondjuk mi nyáron úgyis a teraszon alszunk, egyrészt ott kellemesebb az idő, másrészt hatalmas feeling a csillagos ég alatt aludni :)
Én gond nélkül vennék ilyet, nem érzem, hogy annyival rosszabb lenne. Előtte előkertes házunk volt, de hamar meg lehetett ezt is szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!