Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha távfűtéses a lakásom át...

Ha távfűtéses a lakásom át tudom váltani olyan kódosra ami addig működik csak amíg van rajta valamennyi keret?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan mi az elnevezése de valami ilyesmi. Sokkal olcsóbb. Feleslegesnek tartom addig a távfűtést, hogy fizessek havonta pl télen 16 ezres összeget távfűtésre mikor üresen áll a lakás nem lakom bent.
2012. aug. 26. 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudod ezt megoldani! Feltöltőkártyás villanyóra és gázóra létezik.

A távfűtéses lakások legtöbbször vagy általánydíjasok, vagy költségmegosztósok, mindenképpen fizetsz, ha a radiátorok el vannak zárva, akkor is, mert a szomszéd lakásokból csak-csak bejut hozzád is a meleg, és ezt is kiszámlázzák keményen!

Ha véletlenül egyedi mérésű a lakásod (mert hogy ezt nem említed a kérdésben) akkor se tudod megcsinálni, mert nincs hozzá kártyás mérőóra!

2012. aug. 26. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:

hát ja ez a baj a távfűtéssel...

ha nem vagy ott akkor is pengetni kell, szívás

2012. aug. 26. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
költözz be, vagy add ki albérletbe.
2012. aug. 26. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:

A szomszédoktól kapod (falaktól) a meleget,hiszen ha odakint ha van -10C fok egy októberi napon..a te lakásodban akkor is min +10..+15 fok van ha minden radiátorod 0-n van..akkor is !!!

Ez a hő ingyen jár szerinted?,vagy fizessék csak a szomszédok a te lakásod felfűtését????

2012. aug. 26. 11:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Fizessék. nem kéri senki, hogy az enyémet fűtsék
2012. aug. 28. 10:34
 6/8 anonim ***** válasza:
na, az ilyen cuki tulajok miatt nem lehet átváltani. :D
2012. aug. 28. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:

"Fizessék. nem kéri senki, hogy az enyémet fűtsék"

De ha szétfagyna az összes bútorod, vízvezetéked, radiátorod,és csapok illetve a parkettád az nem tetszene már.

Vagy ha te már ott laknál bent,akkor örülnél biztos hogy te a szomszédod üres kégliét is te fűtöd fel..a te pénzedből fizetésedből.

Tudod egy kertes házat is kell minimálisan fűteni mert tönkre megy bent minden ha megfagy a ház.

Ha nem akarsz érte semmit sem fizetni akkor meg add el.. ilyen egyszerű a képlet.

2012. aug. 28. 17:01
 8/8 A kérdező kommentje:
1. Nemrég vettem a lakást nyilván nem fogom eladni, gondolkozz ;) 2. Ebből az következik, hogy nincs benne se bútor se semmi. 3. Engem nem zavar, hogy kinek az üres lakását fűtöm mivel költségmegosztós rendszer van így fizetnem így is úgyis kell, nyilván nem másét fizetem. Na OFF ;)
2012. aug. 29. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!