Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek játszik vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek játszik vagy komolyan gondolja csak nincs rá keret?

Figyelt kérdés
Párommal f/27 l/22 1éve s 2 hónapja vagyunk együtt múlt szeptemberben ismerkedtünk meg s rá 1 hónapra összeköltöztünk november eleje fele egyszer csak kérdezte tölem hogy hozzámegyek e de gyűrű nélkül csak úgy. Aztán kicsit veszekedtünk de kibékültünk hála égnek s szilveszterkor házibuliban ismét megkérdezte s igent mondtam neki s azt mondta hogy jó mert komolyan gondolja. De gyűrű sehol. Anyagi gondok is vannak sajna februárban megint megkérdezte s már mondtam neki hogy ha gyűrű lessz a kezedben nem lessz olyan hatása s azóta semmmi. Nem rég valahogy körbeirva furfangosan rákérdeztem s rájött s mondta hogy még nem akar. Majd. Sztetek csak játszik? Nem mintha érdekelne egy gyűrű mert sztem nem az tart össze két szeretö párt! Köszi véleményeteket
2011. nov. 16. 09:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Leírnád még egyszer kevésbé zavarosan?
2011. nov. 16. 09:51
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Naluk mar gyuru is van, sot gyerek is, de nem gondolom, hogy megerett a parom a hazassagra. Megvarom, amig magatol rajon az erzes, nem eroltetem.
2011. nov. 16. 09:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is gyakran játszott a dologgal a kezdetek kezdetén. Válaszolni soha nem válaszoltam semmit. Csak tereltem a dolgokat. Majd egyszer egy határozott „nem” szaladt ki. Meglepődöttség és sértettség ült az arcára. Jó darabig rá sem kérdezett. A következő alkalomnál el magyaráztam neki, hogy ez számomra nem játék. Ha komolyan gondolja, akkor gyűrűvel a kezében 1× álljon elém. Még akkor sem biztos az igen válasz de jobb esélye van rá. Azóta többet nem kérdezte. Csupán annyit mondott, hogy már minden összeállt a fejében.
2011. nov. 16. 09:57
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
mi egy éve vagyunk házasok és van egy csodálatos kislányunk,de gyűrű sehol.egyszerüen nincs rá keret.én ugy gondolom hogy gyűrű nélkül is lehet boldog az ember igaz nekem is fáj rá e szivem de talán jövőre.
2011. nov. 16. 09:58
 5/16 A kérdező kommentje:
utolso! ezt én is igy gondolom!!!:) köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 16. 10:00
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
a lesz az mindig egy sz
2011. nov. 16. 10:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.... Véleményem szerint úgy is meg lehet kérni a másik kezét, hogy nincs pénzünk gyűrűre. Az én férjem úgy kérte meg először a kezem, hogy volt 2 ezüst gyűrűje (de még az sem 100%, hogy ezüst) és az egyiket az ujjamra húzta, a másikat pedig a sajátjára. Szóval nem pénz kérdése szerintem a dolog....
2011. nov. 16. 10:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Valóban nem pénz kérdése kedves utolsó. lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, de inkább arra gondoltam, hogy érezzem a kérdés feltevésen vagy bármi máson, hogy komolyan gondolta. Nem csak játszik, nem csak poénkodik.
2011. nov. 16. 10:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nekem itt csak az lenne a nagy kérdés, hogy akkor nekiálljak-e szervezni az esküvőt, vagy sem. Elkért-e annak rendje és módja szerint apámtól, vagy sem... Ha nem kért el, akkor nyilván nem komoly a leánykérés...
2011. nov. 16. 10:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nagy!!! XD

Odabiggyeszted a végére, hogy nem érdekel a gyűrű, miután leírod, hogy viszket az ánuszod, annyira vágysz egy gyűrűre!

2011. nov. 16. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!