Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek játszik vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek játszik vagy komolyan gondolja csak nincs rá keret?

Figyelt kérdés
Párommal f/27 l/22 1éve s 2 hónapja vagyunk együtt múlt szeptemberben ismerkedtünk meg s rá 1 hónapra összeköltöztünk november eleje fele egyszer csak kérdezte tölem hogy hozzámegyek e de gyűrű nélkül csak úgy. Aztán kicsit veszekedtünk de kibékültünk hála égnek s szilveszterkor házibuliban ismét megkérdezte s igent mondtam neki s azt mondta hogy jó mert komolyan gondolja. De gyűrű sehol. Anyagi gondok is vannak sajna februárban megint megkérdezte s már mondtam neki hogy ha gyűrű lessz a kezedben nem lessz olyan hatása s azóta semmmi. Nem rég valahogy körbeirva furfangosan rákérdeztem s rájött s mondta hogy még nem akar. Majd. Sztetek csak játszik? Nem mintha érdekelne egy gyűrű mert sztem nem az tart össze két szeretö párt! Köszi véleményeteket
2011. nov. 16. 09:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Csak mostanában divat,hogy a lánykéréshez gyűrű is kell. Átvettük ezt az amerikai szokást.

Anyáink idejében senkinek nem jutott eszébe,hogy a lánykéréshez gyűrűre is szükség van. Megkérte a férfi a nő kezét,megbeszélték az eljegyzés időpontját. Megvette (esetleg közösen) a jegygyűrűt,és ha volt pénze mellé egy köves kísérő gyűrűt.

Ha csak ez a kifogás,akkor a férfi még nem akar nősülni. Ha már együtt is éltek,akkor neki ez már nem fontos.

2011. nov. 16. 10:15
 12/16 anonim ***** válasza:

10:15

anyámék idejében, apukám gyűrűvel kérte meg anyukám kezét

2011. nov. 16. 10:19
 13/16 anonim ***** válasza:
10.05-nek: előtted válaszoló vagyok, nem tudom, én a kérdezőnek szántam a kommentem, nem neked, nem is tudom, melyik válaszoló vagy. :)
2011. nov. 16. 11:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem szeretné szíve mélyén a párod a dolgot. Csak lehet, hogy attól tart, hogy eljegyzés oké, az esküvő meg sokba kerül... és csak akkor akar lépni, ha tényleg szóba jöhet már az esküvő, vagyis az anyagi nehézségek megoldódtak. Viszont szerintem a mai világba nem feltétlen "egy papír" ami számít. Ha nem gondolná komolyan, nem laknátok együtt!!! Szóval fel a fejjel, és türelem, mindennek egyszer eljön az ideje! :)
2011. nov. 21. 00:35
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedve utolsó!!

Erröl nekem is ez a véleményem hogy egy papír mit sem számit két szerelmes párnál! :)S persze , várok nem akarom eröltetni mert akkor meg csak azért kérne meg s nem szívből jönne ....azt meg nem akarom!!!köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 21. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Játszik?

Miért játszana?

Ha nincs pénze akkor nem vesz gyűrűt de megkéri a kezedet és ha lesz akkor jön az esküvő...

Vagy úgy értetted, hogy szerencsejátékot játszik és arra megy el a pénz??? :D Nem teljesen értelek...

2011. nov. 24. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!