Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor tema az eljegyzes a parommal, de tegnap ellegge ugy viselkedett, hogy nem akarja, vagyis nem veszi komolyan. Mit gondoltok? Elbizonytalanodott?
Ennyiből elég nehéz megmondani.
Gyakori helyzet az, hogy a lány akarja nagyon az eljegyzést, meg az esküvőt, gyakran föl is hozza így vagy úgy, és ezért "sokszor téma", de a fiú igazából nem akarja. Aztán amikor ez kezd nyilvánvalóvá válni, akkor jön a sértődés.
Persze a leírtakból nem derül ki, hogy nálatok is ilyen helyzet van-e, mert nem írtál semmi konkrétumot.
Az én párom is folyton szóba hozza,de ha mondom neki, hogy akkor vegyél el holnap, akkor visszakozik :D
(na nem mintha én annyira házasodni akarnék :))
Szerintem még nem akar házasodni/ eljegyezni, de ne is türelmetlenkedj vele, mert azzal csak még jobban eltaszítod. Szerintem célravezetőbb a várakozás, de csak akkor, ha biztosan tudod, hogy van rá esély, hogy együtt élitek le az életeteket :D
Talán az egy év korai még a párodnak. Ha úgy érzed minden tökéletes egyszer csak eljön az alkalom.
:)
Bocsi, de egy pasitól ne várd már el, hogy rögtön eljegyezzen ha már több hónapja vagytok együtt!
Hány évesek vagytok amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!