Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Sokszor tema az eljegyzes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor tema az eljegyzes a parommal, de tegnap ellegge ugy viselkedett, hogy nem akarja, vagyis nem veszi komolyan. Mit gondoltok? Elbizonytalanodott?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 11:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Dehogy varom,nem arrol van szo. A kerdesem csak annyi akart lenni, hogy most miert viszonyult a dologhoz igy, eddig meg mashogy. O tervezgeti a kozos eletunk, persze en is, de mindig o beszel rola tobbet!!:)
2011. jún. 24. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Én is a minap hoztam fel ezt a témát a páromnak, szeretném, ha eljegyezne. Ő azt mondta, sok sokszor gondolt már rá, de most nincs annyi pénze, hogy szép gyurut vegyen. Mondtam neki, hogy nem kell drága gyuru...3 éve egyutt vagyunk. Szoval még várok.
2011. jún. 24. 15:08
 13/13 anonim válasza:
Aki igazán szerelmes, az "birtokolni" akarja a párját és azonnal el akarja venni. Ha csak jól elvagytok, akkor jön a kifogás keresése. Szerintem.
2011. júl. 21. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!