Szerintetek szégyen ha valaki utazó táskába és szemetes zsákba viszi a ruháit költözéskor?
Mitől lenne az?
Nemrég költöztem,2 nagy bőröndbe ment a rengeteg apróság,ruhák,kabátok,cipők nagy fekete szemeteszsákba,csak a poharak,törékeny dolgok kerültek dobozba.Szgépet,monitort,tv-t nem is csomagoltam.
És kiskocsival költöztünk,mert az 7-et fordulva is kevesebbe került mint költöztetős dobozos kocsit hivni.
10emeletesből költöztünk,mellette bolt,látott mindenki.
Kit érdekel?
Zsák amugyis praktikusabb,kicsomagoltam,és rendeltetészerüen felhasználtam,nincs sok kidobnivaló doboz.
aki irta az ikeásat...oké,de ikea csak pesten van,én borsodból biztos nem megyek fel,itt obi van,500 egy kis dobozka.Ilyenre nem költök.
Vége lemaradt:
Oké,jó nagy doboz...de azt megpakolva fel is cipeli nekem valaki a másodikra?
ne aggódj ilyenen kérdező
Neked lehet az,ha ezt így megkérdezed.
Mi költöztünk már párszor és még fogunk is ,mivel albérletben lakunk.Jó nagy fekete szemetes zsákba tudod mennyi holmi belefér?Rengeteg!
Nálunk volt minden:szemetes zsák,karton doboz,műanyag ládák amit egyébként a szüreteknél használnak,sporttáska,de volt ami csak kézbe,vállfán vittünk.
5-ös,6-os vagok.
Tényleg,mi még a zöldségestől kapott faládákban is hurcolkodtunk,befőtteknek,szekrény tetején porosodó italoknak jobb nem is lehetett volna
mi bőröndökkel és szemeteszsákokkal is költöztünk. igaz a zsákot kocsival vittük, mert buszon tényleg égő lett volna :) azt hinnék, h utaztatom a szemetet :D
felcipelni már semmit nem volt nem volt ciki, és nem is érdekelt, h mit szólnak a szomszédok.
amúgy sokat dobozoltam is, mert jobban szeretem, ha nem nyomódnak össze-vissza a cuccok. ágyneműt, ruhákat zsákban , néha bőröndben vittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!