Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy szégyen lenne rám meg a családomra? (Lent)
Kell neked 15 évesen nem hozzád korban illő pasival kezdeni...újabb bizonyíték hogy a nők amennyire érettnek hiszik magukat annyira nem. Bár én a azt sem értem hogy milyen szülő aki beleegyezik egy ilyen kapcsolatba, úgy tiltanám el tőle mint annak a rendje, ha ettől még jobban lázad akkor még inkább tiltom. Igen konzervatív vagyok, de ha ez kell hogy a lányom megtanulja hogy gyerek még akkor megteszem...
36/f 2 lány apja(hál istennek még kicsik)
Miért lenne szégyen???
Hozzámenni valakihez úgy, hogy nem szereted, majd egy kis idő után megcsalni - na AZ a szégyen!
Miért lenne szégyen?
Szerintem az lenne inkább szégyen, ha hozzá mennél gyereket is szülnél neki, több évig hazudnád neki és a családodnak, hogy szereted, majd amikor jönne más, felrúgnál mindent, mert nem bírnál tovább hazudni.
Az, hogy eljegyzett szép dolog, de így nincs értelme, ha te neked ez nem jelent semmit. Szakíts vele, ha úgy érzed ez már nem megy, és szerintem ez nem szégyen se rád, se a családodra nézve.
Kedves 3., ezzel KIZÁRÓLAG azt éred el, hogy nem fogják neked elmondani azt, amitől eltiltod őket, és a hátad mögött fogják csinálni. Egy gyereket nem eltiltani kell valamitől, hanem megbeszélni vele a dolgokat...
De hát a te lányod, úgy neveled félre ahogy te akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!