Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy szégyen lenne rám meg a családomra? (Lent)
Figyelt kérdés
Én egy 20 éves lány vagyok és már több mint 4 és fél éve van barátom aki már meg is kérte a kezem és jegyben járunk.Ő 29 éves.De kezdem egyre jobban azt érezni hogy nem szeretem már és minden nap veszekedünk.Szerintem ez a kapcsolat már csak a megszokásból van,mert már nem vagyok szerelmes belé,minden egyes nap kín számomra, a szex sem jó,nem tudom élvezni vele sőt amikor csak lehet kijátszom hogy ne keljen vele szexelnem.Az a baj hogy sajnálnám elhagyni de tudom hogy nekem így nem jó mert csak szenvedek.Mindenbe visszatart,nem mehetek bulizni a barátnőimmel,mindig beszámolót kér hogy mikor mit csinálok,pedig együtt élünk már több mint 2 éve.Szerintetek nagy szégyen lenne ha elhagynám így hogy már jegyben is járunk?2011. dec. 4. 10:37
21/21 anonim válasza:
Ha romlott a kaja megeszed? Ki van fizetve, de ki is dobhatod! :)
Miért tetéznéd az eddigieket egy házassággal is?! Mégjobban akarsz szenvedni?!
A családod ha normális, akkor elfogadja a döntésedet és megértik h a te érdeked ezt szolgálja!
Ez nem szégyen! Semmi szégyellnivaló nincs benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!