Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? Egy tízemeletes panel lakójának lenni vagy egy négyemeletesnek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 13:44
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Gondolom ez attól is függ, hogy hanyadikon.

Én laktam 4 emeletes téglában és most lakom a nyolcadikon. Van pozitív és negatív oldala mindkettőnek.

4 emeletesnél baj, hogy nincs lift és azt a k. szemetet is le kell vinni. Számomra büdös a konvektor első indításának a szaga, aztán meg további üzemeltetés szaga is kellemetlen, mind ezért még fizetni is kell a kéményseprőnek. Net sebesség jóval gyatrább, mint egy panelban, szolgáltatók is korlátozottabban vannak jelen.

Köccsentő szomszéd, van mindenhol. A téglában volt bepisálós büdös néni, nyöszörgős kutyát levivős éjjeli szomszéd, felettünk faluról beköltöző kiscsaj, aki minden héten bulit tart, szóval...

Túl sok lenne ezt leírni egyébként.

2012. aug. 7. 17:41
 32/32 anonim ***** válasza:

Laktam már családi házban, három emeletes tégla épületben és 10 emeletes panelban is.

Én az internet sebessége és a ház anyaga között nem véltem összefüggést felfedezni még.

Második emeletnél feljebb akkor sem költöznék, ha ingyen lenne a lakás.

Így liftet sem használtam soha. Az elsőig felmegyek gyalog. Nem is szívesen szállnék be abba a liftbe, ami nálunk van, mert nem szeretnék semmilyen fertőzést összeszedni.

Szemétledobó meg van minden emeleten, így nem kell sehova levinni a szemetet.

A lakóközösséget meg meg kell nézni, mielőtt odaköltözik az ember. De általában van egy jó szűrő: újabb építésű, kisebb lakásszámú, drágább, jobb környékű házban általában a lakók is igényesebbek. Inkább a kisgyerekes fiatalabb párok jellemzőek ilyen házakban.

Lakótelepi lepukkant régi panelban általában gyakrabban fordulnak elő behugyozó büdös nénik, alkeszok, őrültek meg tuc-tuc zenét hallgató albérlő egyetemisták. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.

2012. aug. 7. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!