Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? Egy tízemeletes panel lakójának lenni vagy egy négyemeletesnek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 13:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
24%
Nekem a tízemeletes panelek mellett elsétálva konkrétan kisebbségi érzetem van meg nem érzem jól magam, mert annyira fölém magasodik az épület. Tehát ilyen szempontból én tuti a 4emeletest választanám, azt úgyis megszoktam :). Meg ha nincs lift a panelban (és egy csomóban nincs), viszont vki nagyon magasan lakik, nagyon sokat kell fellépcsőznie, ami bizonyos kor után és egészségi szint mellett azért elég megerőltető tud lenni.
2012. aug. 6. 13:46
 2/32 anonim válasza:
56%
inkább négyemeletesbe, de leginkább semmilyen panelba :D
2012. aug. 6. 13:48
 3/32 anonim ***** válasza:
87%

Olyan nincs, hogy 4 emeletesnél magasabb panelban nincs lift.

Jobban függ a környéktől, szomszédoktól, mint az emeletek számától.

2012. aug. 6. 13:49
 4/32 anonim ***** válasza:
80%

Tízemeletesben lakom, mindenképp előny, hogy van lift, nem tudom, hogyan vinném le mondjuk a negyedikről az iszonyatos nagy babakocsit. Állítólag a négyemeletesekben jobb a lakóközösség, legalábbis a mi lakótelepünkön, de nekem az itteni viszonyokkal sincs bajom.

Hülyén hangzik, de szeretek panelban élni.

2012. aug. 6. 13:50
 5/32 anonim válasza:
83%
Én tízemeletesben lakok, a 10. emeleten. Négyesben még nem éltem, de valahogy ott mintha a kevesebb emberrel normálisabb körülmények is járnának.
2012. aug. 6. 13:50
 6/32 A kérdező kommentje:
igen, a szomszédoktól vagyok elsősorban megijedve én is. egy négyemeletesbe ugye kisebb eséllyel lehet bunkó szomszéd mert kevesebben lakják. De egyáltalán ki lehet ezt valahogy szűrni költözéskor? vagy teljesen lutri az egész?
2012. aug. 6. 13:51
 7/32 anonim válasza:
Kiszűrni nem igazán lehet, de minél kevesebb ember = annál kisebb a VADBAROM SZOMSZÉD kifogásának kockázata. Én négyemeletesben lakom, megéri azt a kis felárat egy tízemeleteshez képest, és talán eladáskor is vonzóbb lehet.
2012. aug. 6. 13:57
 8/32 anonim ***** válasza:
Laktam én 8 emeletes panelban a 7-en,most pedig 3 emetesben lakom a 3-on.Itt a szomszédok rendesek,kevés is van :)
2012. aug. 6. 14:03
 9/32 anonim ***** válasza:

Minden 10emeletesben van lift.

Szerintem nem a szintek számával van baj, hanem azzal hogy panel. Minden áthallatszódik, dögmeleg télen-nyáron, és nagy a rezsi

10/32 anonim ***** válasza:

Ezzel a logikával egy tízemeletesben nagyobb eséllyel lesz jófej a szomszéd, hiszen sokan lakják. :)

Egyébként gyerekkoromban családi házban éltünk, mindkét oldalon egy-egy szomszéd, és hát ritka bunkó volt mindkettő. Most ahol lakom, hat család lakik az emeleten, és egyikkel sincs különösebb probléma.

Egyébként azt gondolom, a környéktől függ elsősorban, nem az emeletek számától. Mi - ha létezik ilyen - egy "elitebb" lakótelepen élünk.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!