Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Saját házam van 13 három...

Saját házam van 13 három évesen. Ha felnövök odaköltözzek?

Figyelt kérdés
persze nem szószerint. a szüleim még kicsi koromban elváltak én anyuval lakom, de apu 1 éve átépítette a lakását úgy, h a nagyi lent lakik ő meg fent. a lényeg h a felső emeleten egy komplex ház van és apu azt mondta h ah férjhez megyek ez az enyém lesz. ezzel csak az a gond h 2 háló van az enyém meg apué akkor a férjemmel közös "házon" kell osztoznunk apámmal, ami nem lenne a legjobb. Most mi legyen?

2012. júl. 25. 13:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
milyen felvetésekre? he?
2012. aug. 1. 20:39
 12/12 anonim válasza:
Sziasztok kedves Válaszolók! Nem tudom,hogy így 6 év elteltével lesz e valaki közületek aki ezt elolvassa de én vagyok a kérdés kiírója 6 évvel ezelőttről.(természetesen oda már nem tudok belépni ezért ig válaszolok) Gondoltam ennyi év után ideje lenne elmondani, hogy mi lett végül. Nos, pár évvel később ideköltöztem azóta itt élek de valószínűleg megyek is tovább mert azóta komoly párkapcsolatom van és hát kiderült, hogy hármunknak (Apukám, Párom és én) kissé szűkös a hely. szerintem a kérdéssel akkor arra céloztam,hogy nem lenne e zavaró vagy problémás pl az após-vej kapcsolat stb,de kitudja már miken gondolkodtam gyerekként :D köszönöm azoknak akik akkor normálisan válaszoltak és nem szóltak azért,hogy 13 évesen ilyet írtam ki. :)
2017. dec. 30. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!