Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi legyen a foglalkozásom? 13/L

Mi legyen a foglalkozásom? 13/L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy korai ezzel foglalkozni, de semmi célom sincs!

Elég jól tanulok, és szerintem jól is fogok. Könnyen, gyorsan jegyzem meg a dolgokat.

7.-es vagyok. Az általános iskola után gimnáziumba megyek, onnan pedig egyetemre szeretnék tovább menni.

Valami olyan foglalkozás érdekelne, ami igen jól keres.

Nem igazán érdekel semmi, remélem ti tudtok valamit mutatni!

Köszönöm a válaszokat! :)

A "nem kell még ezzel foglalkoznod" és "inkább most még csak tanulj" vagy "csináld azt amit élvezel, ne a pénz miatt dolgozz" hozzászólásokat hanyagoljátok!

2012. jan. 18. 14:38
 1/4 anonim válasza:
4%
prostituált
2012. jan. 18. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben villamosmérnöknek, informatikusnak tanulnék.

Mivel folyamatosan fejlődik a technika ezek a szakmák tutira jók.

2012. jan. 18. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bölcsész Tudományi Kar? Sok érdekes szak van! :)
2012. jan. 18. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne arra alapozz, hogy mi keres jól - ugyanis még 10 év, mire munkába állsz, dolgozol mondjuk 40 évet, ki tudja megmondani akkorra kik keresnek majd jól? Valami támpontot azért tényleg adhatnál, az, hogy könnyen tanul általánosban, elég sok embernél megvan.

De ha ajánlást kérsz: mérnök, gyógyszerész, informatikus, fogorvos. Ezekkel most jól lehet keresni és egyikből sincs túlképzés, keresett szakmák és szerintem érdekesek is.

2012. jan. 18. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!