Hány kreditet kell felvenni egy félévbe, hogy az érvényes legyen? Ha csak egy, vagy két tantárgyat kellene felvennem, azt is csak keresztfélévbe tudom?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 11:25
1/4 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésed. Mi az, hogy érvényes? Ha megcsinálsz egy tárgyat, legalább kettesre, akkor az a tárgy kész van, tehát érvényes. Azt senki nem fogja tudni itt megmondani neked, hogy mit mikor vehetsz fel. Akkor veheted fel, ha meghirdetik az adott félévben. Viszont ha nincs meg valamennyi időnként megadott kredited, akkor átraknak fizetősre, vagy kirúgnak. Ezt se tudjuk neked itt megmondani, hogy pontosan mennyi, meg kell nézni az egyetemed tanulmányi szabályzatát.
2/4 anonim válasza:
nálunk (ha jól tudom) egy évbe min 20 kreditet kell teljesíteni, hogy ne tegyenek át fizetősre. feltételezem ezt akartad kérdezni.
3/4 A kérdező kommentje:
igen, végül is csúszni akarok egy évet, mert az még elvileg ingyen van Bsc-n, és egy tantárgyat akkor nem teljesítek, de gondolom olyan nincs, hogy 3 kreditet teljesítsek egy félévbe. Passzívon meg nem akarok lenni, mert akkor nem kapok kolit, és dolgozni szeretnék, hogy el tudjak menni Msc-re, ezért lenne ez a legjobb megoldás.
2011. dec. 30. 17:29
4/4 anonim válasza:
úgy nem tudsz csúszni, hogy egy évig nem teljesítesz tárgyat, mert akkor következőbe áttesznek fizetősre! azt a min 20 kreditet (de van ahol 30) teljesíteni kell 2 félév alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!