Van olyan itt aki zártkertbe él?
Nem értem a kérdést!
Gondolod, hogy zártkertnek nincsen kapuja, és nem lehet kijönni belőle?
A zártkert nem lakóingatlan. Így tartós ottlakásra legálisan nem alkalmas.
(Amúgy élni csak zártkertbeN benne lehetne, a zártkertbe legfeljebb csak menni lehet például.)
Mitől olcsóbb egy telken élni?
Jó, ha van fúrt kutad, akkor a vízen lehet spórolni. Meg ha van emésztőd. De az is megtelik idővel és ki kell szippantatni. Lehet hogy a szippantós kocsi egy telekre drágábban megy ki, mintha csak valahova a településen belül kéne.
Fűteni ott is ugyanúgy kell. És gondolom ott sem gyertyával világítasz.
Ha gyümölcsöt, zöldséget meg tudod termelni, az jó. Viszont a minden napi bejárás a településre meg valószínű többe kerülne és bonyolultabb, hosszadalmasabb lenne.
Tehát olyan nagyon jelentős megtakarítást én nem látok ebben.
A másik dolog meg:
Nekünk is volt régebben zártkertünk, egy a város melletti szőlőhegyen.
A telkeken voltak kisebb épületek, a miénken egy kis tégla ház, tehát még ott is lehetett volna aludni. De én soha nem aludtam volna ott szívesen. Szinte mindennapos volt, hogy a kisebbségiek hol ezt, hol azt a házat feltörték és kirámolták. Nem szívesen lettem volna ott, amikor egy éjszaka pont ezt a házat pécézik ki. Főleg, úgy, hogy körülöttem sehol senki több kilométeres körzetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!