Irjon apud meghatalmazást,hogy a nevében is eljárhatnak.
febr. 26. 14:36
3/9 anonim válasza:
Egy tulajdonos aláírása elég; nem kell bemennie az okmányirodába különben sem, hanem otthon aláírhatja a lakcímjelentőt, mint szállásadó. Mindenki saját maga jelenti be a lakcímét; csak a bejelentkező polgárnak kell személyesen bemennie a hivatalba.
febr. 26. 14:58
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok:
Letölthető hozzájárulás vagy nyilatkozat, már nem emlékszem a nevére, ezt aláírja a tulajdonos/ok.
Ezt a nyomtatványt a bejelentkezni kívánó személy szkenneli és ügyfélkapun keresztül - ennek csatolásával - bejelentkezik az adott lakcímre.
5 perces mutatvány.
febr. 26. 15:04
5/9 anonim válasza:
Mindkét tulaj alá kellett írjuk a gyerek lakcímbejelentőjét. Férjem hazahozott egyet, aláírtam, ő is, bevittem a kormányhivatalba, kiállították a lakcímkártyát.
febr. 26. 15:40
6/9 anonim válasza:
#5 azért, mert a gyermek kiskorú, és nem maga jelenti be a lakcímét, hanem a szülei. Egyik szülő sem változtathatja meg a gyermek lakcímét a másik szülő beleegyezése nélkül. Ebben a kérdésben nem erről van szó.
febr. 26. 15:46
7/9 anonim válasza:
De a férjem nem a gyerek apja... Neki van egy vezetékneve, legyen Tóth.
Én Tóthné Nagy Irénke.
A gyerek meg Kiss Miska.
febr. 26. 15:53
8/9 anonim válasza:
#7 akkor sem erről a helyzetről van szó a kérdésben.
febr. 26. 15:56
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek végül elég volt csak édesanyám..
Kedves 7-es nem erről a helyzetről van szó, de mindegy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!