Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyon káros az egészségünkre...

Nagyon káros az egészségünkre nézve, ha szennyvizcsőből szivárog a szennyvizunk a falba?

Figyelt kérdés

Elkezdett az előszoba vizesedni. Először azt hittem pára( vályogház). Külső falról levertük a vakolatot, csuron víz ott ahol a kád van belül ( az előszoba mellett közvetlen). Volt egy idő, hogy nehezebbem folyt le a kádból a víz, megoldottam nehezen, mostmar jó. De megszólalt a vészcsengő, hogy mi van , ha szennyvíz szivárog? Ráadásul csupasz kézzel nyúlkáltunk leverés közben a falhoz stb. Kaphatunk el valamit?

Másik ezt ki tudja megállapítani, hogy az szivárog-e? Mi nagyon nagyon vidéken lakunk.

Lenne e más jele a szennyvíznek. Sajnos a fürdőszobánk telibe csempés.

ma 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
A falnak káros ez.
ma 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle semmi bajotok, viszont a házat tönkreteszi.
ma 14:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy szennyvíz-e. Csak ez jutott eszembe hirtelen. Sosem láttam még olyat. Elég nehéz helyzet. Csak elkezdtem guglizni, az első volt, hogy egészségre káros es veszélyes. Azzal nyugtatom magam, hogy gyerekkoromban derítő aknank volt, nem volt fugázva a tégla, sose kellettt szippantani. Az is szivárgott mindenhova.

Nő vagyok, nyilván ez aggaszt a legjobban

ma 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én jobban aggodnék azon, hogy a folyamatossan ázó vályog fal megrogyik.
ma 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!