Szerintetek egy olyan ember aki nem néz tv-t, nem olvas újságot, nem hallgat rádiót veszít valamit?
Őszintén szólva lehet hogy ez fura tőlem (23F) de engem már egyáltalán nem érdekel hogy melyik celeb kivel kefél , Milyen számai vannak ennek a hülye flornak v mit művel pár degenerált a parlamentbe . Mi van az épp aktuális sorozatok
23567.részébe , v valami valóság show-ba ....
Komolyan tiszta agyén az egész nem jó másra mint szellemileg le építi az embert és jelentéktelen dolgokon időzteti . Most komolyan még is kit érdekel h SP v ki kivel jött össze ? Meg hasonló baromságok .
Vélemények ?
Szerintem ha egyiket se, akkor valamennyit igen, már nyilván nem a valóságshow pletykáira gondolok, hanem nem árt tudni, mi folyik a világban.
De ha a netes hírportálokat nem tekinted újságnak, és ott azért olvasgatsz néha (nem bulvárt, hanem értelmes híreket), akkor tényleg semmit sem vesztesz.
nekem már idestova 4 éve nincs tv-m :)
ha átmegyek valakihez, és épp a híradó megy, csak felbaxom magam. elferdített, pánikkeltő hírek, szenzációhajhász semmiségek mennek.
ettől függetlenül tájékozott és művelt embernek tartom magam, ami érdekel, és fontos, úgyis tudomást szerzek róla. innen is látszik, hogy nem a TV az egyetlen információforrás.
remélem hamarosan kimegy a divatból a tv nézés.
Kedves x. véleményíró!
A Híradó számomra is "kötelező program"-nak számított egy ideig.
Ma már csak strigulázni lehet, hogy ki kit és miért gyilkolt meg.
Biztos, hogy ettől leszek tájékozottabb?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!