Van olyan ember aki nem hallgat zenét?
Én nagyon ritkán hallgatok zenét.
Nem is igazán ismerem a mai előadókat..Néha ha hallok valamit és tetszik mindig az hiszem hogy mai új sláger,de kiderül hogy 10 éve megy már..
Én csak régebbi kedvenc zenéimet szoktam meghallgatni.
Újakat annyira nem is ismerek, mert tv-t sem szoktam már nézni..Így annyira nem is érdekelnek már az új zenék, annyira nem is tetszenek meg, majdnem mindegyik egyforma. Néha a rádió be van kapcsolva, de azokon is általában régebbi slágerek, zenék mennek.
Nekem a zene az eletem:) Gitarozok, nemtom mit csinalnak, ha levagnak a karomat...:D
De az elozoekkel egyet ertek...a regebbi zenek sokkal jobbak!
De most is vannak jo zenek csak nincsenek felkapva
Mindenképpen vannak olyan emberek is, akik tudatosan elkerülik a zenehallgatást. De ehhez nagyon el kell vonulni a világtól, mivel ma már mindenhonnan ömlik a zene.
Jóval többen vannak, akik maguktól nem hallgatnak zenét, de indirekt módon igen, pl. tévéből, tescoban, fodrásznál, stb. Szerintem az emberek elég jelentős része ilyen beállítottságú.
Én alig hallgatok zenét,szinte soha.
A tévében sosem kapcsolok zeneoldalra.
Az utcán ami zene a kocsikból szól az is csak pár pillanatig hallatszik(amíg el nem megy az autó)..Olyan üzletben nem sokáig vagyok ahol bömböl a zene,akkor inkább be sem megyek.(ha halkan szól az nem zavar)
A munkahelyemen nem szólhat sem a rádió,és nem lehet mp3-at használni(se telefont) így nincs lehetőség a zenehallgatásra..Nekem ez megfelel..Nem hiányzik a zene,és ha őszinte akarok lenni,fogalmam sincs hogy ma kik a sztárok,milyen együttesek vannak,és mi a sláger..
Sose hallottam a mai hírességeket..A nevüket igen,de a zenéjüket nem..Nekem nem mond semmit Lady gaga,Rihanna zenei munkája..és életemben nem hallottam a high school musical,vagy a macskákat..
Egyedül egy valami marad meg kedvencnek amit még fiatalként imádtam.Ez a HAIR volt..
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!