Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek egy olyan ember...

Szerintetek egy olyan ember aki nem néz tv-t, nem olvas újságot, nem hallgat rádiót veszít valamit?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva lehet hogy ez fura tőlem (23F) de engem már egyáltalán nem érdekel hogy melyik celeb kivel kefél , Milyen számai vannak ennek a hülye flornak v mit művel pár degenerált a parlamentbe . Mi van az épp aktuális sorozatok

23567.részébe , v valami valóság show-ba ....

Komolyan tiszta agyén az egész nem jó másra mint szellemileg le építi az embert és jelentéktelen dolgokon időzteti . Most komolyan még is kit érdekel h SP v ki kivel jött össze ? Meg hasonló baromságok .

Vélemények ?

2012. júl. 13. 17:22
1 2
 1/14 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyjából egy éve nem nézek tv-t,és semmi hiányérzet!

2012. júl. 13. 17:40
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Nem csak bulvárhíreket lehet olvasni. Találd meg az érdeklődési körödnek megfelelőt, szerintem nem árt képben lenni. :)

Nekem például ez a kedvenc honlapom:

[link]

A világ híreiről olvashatok angolul, németül.

2012. júl. 13. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
kb fél éve már nincs tévém. először azt hittem, hogy meg fogok őrülni, de teljesen jól megvagyok :) rádiót csak mr2-t hallgatok és kész nem veszítek semmit :)
2012. júl. 13. 17:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

> az egész nem jó másra mint szellemileg le építi az embert

> és jelentéktelen dolgokon időzteti .

Mindenhol van értékes információ és van szemét.

Az interneten is van bőven szellemi egészségre káros tartalom. Nem csak az újság/tévé/rádió képes leépíteni az erre hajlamos embereket.

2012. júl. 13. 17:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Én már csak az f1 és a WTCC miatt nézem a tv-t. Am meg egyet értek veled kedves kérdező! Kitérdekel hogy SP kinek udvarol???
2012. júl. 13. 17:56
 6/14 anonim ***** válasza:
A Híradót azért érdemes megnézni. Vagy rádióban meghallgatni.
2012. júl. 13. 17:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Üdv. Tvt nem nézek már három éve. Filmeket iben, de dvd.. Olvasni rengeteget szoktam. Könyvet, néha ujságokat, de bulvár xarokat nem. A híreket mindig a neten olvasom el, szelektálva ami érdekel, meg a Kossuth rádiót hallgatom. Azon nem a hulladék műsorok mennek idétlen celebekkel és zenével.
2012. júl. 13. 18:01
 8/14 anonim válasza:
100%
A híradót? Ezt komolyan gondolod, kedves utolsó?
2012. júl. 13. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek sem a politikai csatározások, sem a bűnesetek, balesetek és egyéb szenzációhajhász híradások, a celebeknek már az említésétől is émelygek, a tévéműsor 99%-át nézhetetlen szemétnek tartom. Vígan elvagyok ezek nélkül évek óta. Néha belefutok hüledező emberekbe, amikor kiderül, hogy egy-egy celeb kilétéről fogalmam sincs, és ennyi.
2012. júl. 13. 18:16
 10/14 A kérdező kommentje:

Olyanokba én is bár kissé szánalmas h azt nem tudják h ki építette a parlamentert, pedig pestiek . (Most az épületről beszélek). De az h melyik celeb épp mit csinált tegnap az zsigerből megy .

Szánalmas .

2012. júl. 13. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!