Szerintetek egy olyan ember aki nem néz tv-t, nem olvas újságot, nem hallgat rádiót veszít valamit?
Őszintén szólva lehet hogy ez fura tőlem (23F) de engem már egyáltalán nem érdekel hogy melyik celeb kivel kefél , Milyen számai vannak ennek a hülye flornak v mit művel pár degenerált a parlamentbe . Mi van az épp aktuális sorozatok
23567.részébe , v valami valóság show-ba ....
Komolyan tiszta agyén az egész nem jó másra mint szellemileg le építi az embert és jelentéktelen dolgokon időzteti . Most komolyan még is kit érdekel h SP v ki kivel jött össze ? Meg hasonló baromságok .
Vélemények ?
Szia!
Nagyjából egy éve nem nézek tv-t,és semmi hiányérzet!
Nem csak bulvárhíreket lehet olvasni. Találd meg az érdeklődési körödnek megfelelőt, szerintem nem árt képben lenni. :)
Nekem például ez a kedvenc honlapom:
A világ híreiről olvashatok angolul, németül.
> az egész nem jó másra mint szellemileg le építi az embert
> és jelentéktelen dolgokon időzteti .
Mindenhol van értékes információ és van szemét.
Az interneten is van bőven szellemi egészségre káros tartalom. Nem csak az újság/tévé/rádió képes leépíteni az erre hajlamos embereket.
Olyanokba én is bár kissé szánalmas h azt nem tudják h ki építette a parlamentert, pedig pestiek . (Most az épületről beszélek). De az h melyik celeb épp mit csinált tegnap az zsigerből megy .
Szánalmas .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!