Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Perdy ingatlanról hallott már...

Perdy ingatlanról hallott már valaki valamit?

Figyelt kérdés
PERDY INGATLAN ZRT és PERDY Credit and Property Kft.

#perdy
2012. jún. 15. 18:43
 1/2 anonim válasza:

én igen, kerestek minket személyesen, mert bedőlt lakáshitelünk van. Elvileg egy olyan konstrukciót ajánlottak volna, hogy ők megveszik a banktól az ingatlanunkat, amit mi meg tőlük veszünk meg egy új hitelszerződéssel. Én elég bizalmatlan voltam velük kapcsolatban, mert olyanokat mondtak, hogy BAR lista nem akadály, nem ellenőrzik a munkáltatóikat...és találkozni is csak nagy titokban egy Burger King étteremben akart velünk a főnök :)))

Azóta találtam egy korrekt céget, ahol reményeim szerint legálisan, viszonylag gyorsan, és ami fő: számomra kedvezően tudok megszabadulni a lakáshitelemtől.

2012. jún. 20. 16:42
 2/2 Lingl László válasza:
A cégünk ingatlankereskedelemmel foglalkozik. Nem kínál BÁR listásoknak hitelt,nincs ilyen lehetősége.Az ingatlanok eladásához 8 BANK hiteleit kínáljuk.A cég irodája az első kerületben van: 1016 Budapest Zsolt utca 6/C.PERDY INGATLAN Zrt. Soha nem szervezem a találkozóimat gyorséttermekbe.Ez nem méltó a cégemhez,és az ügyfeleimhez.Ha találkozni szeretne velem szeretettel várom a megadott címen.
2012. júl. 2. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!