Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki, mit hallott a poratkáről?

Ki, mit hallott a poratkáről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 13:29
 1/6 anonim válasza:
2010. jan. 29. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Az elhalt emberi hánsejteket eszi
2010. jan. 29. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Végeredményben egy hulladékot a te általad hagyott hulladékot eszegető ártalmatlan állatka.Kicsit el van túlozva a veszélyessége nekem pld porérzékenységem hörghurutom van de a poratka léte engem nem irritál egyáltalán. Tehát nem igaz hogy mindenkit allergizál.Ha az ember egy városban tavasszal kerékpározik milliószor több káros port szív be mint otthon egy nap alatt. Én az napokig köhögöm ki míg az otthoni kis atkák porát észre se veszem.
2010. jan. 29. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Aranyos helyes kis állatkák :)))
2010. jan. 29. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmi veszélyes nincs bennük,csak eltúlozzák a dolgot:vegyél különleges porszívót,különleges ágyneműt stb.,mindezt jó drágán.

Régen az emberek szalmazsákon aludtak,tollal töltötték az ágyneműt,és fürdőszoba hiányában kevésbbé tisztálkodtak,mint a mai emberek.Poratkáról pedig soha nem hallott senki.Az egész csak reklámfogás.

2010. jan. 29. 15:04
 6/6 anonim válasza:
én sem vagyok allergiás a poratkára,de ha esetleg te az vagy akkor, vegyél egy egy, olyan porszívót ami a levegőt is fertőtleníti,nekem is van egy ilyenem a top shoptól rendeltem 4-évvel ezelőtt és még mindig tökéletesen működik,igaz hogy egy kicsit húzós volt az ára de, nekem megérte.
2010. febr. 6. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!