Ki hallott már az otthoni internetes munkárol?
Figyelt kérdés
én nézegettem párat de nem tudom hogy ezek hogy müködnek valojába...esetleg aki ezt csinálja irjon!!!köszi2011. júl. 5. 15:54
1/7 anonim válasza:
Ja vannak ilyen ptc oldalak, amiknek a ~80%-a átverés, a fennmaradó pedig fél év kattogtatásért kiutal mondjuk 1000Ft-t.
3/7 A kérdező kommentje:
komolyan?? kamu akkor basszák meg pedig olyan jo lenne...
2011. júl. 5. 16:10
4/7 anonim válasza:
Ami meg nem kamu az nevetségesen keveset fizet...
5/7 anonim válasza:
Szinte mindenki hallott már az internetes munkáról. Akkor nem kamu,hogyha pl. játék tesztelő vagy... amúgy csak lehúznak.
6/7 anonim válasza:
Kedves előző, te kevered az internetes és az internettel kapcsolatos munkát...
7/7 anonim válasza:
Otthoni internetes munkát ne ilyen oldalakon keress. Interneten keresztül csak akkor tudsz dolgozni, ha olyan helyre vesznek föl, ahol van lehetőség távoli munkavégzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!