Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bankoktól mentes Nemzetköi...

Bankoktól mentes Nemzetköi Finanszírozási Program! Hallott már valaki róla?

Figyelt kérdés

Sziasztok!valaki vett már így a program segítségével házat??én egy barátomtól hallottam róla,de ő is csak olvasta valahol!!és arra lennék kíváncsi,hogy ez tényleg ilyen jó mint ahogy leírták,vagy csak kamu???

Ha valaki vett már így házat vagy hallott valamit akár jót vagy rosszat a programról légyszi írjatok!!előre is köszönöm!!

2012. febr. 14. 11:56
 1/3 anonim válasza:

Ezzel engem is megkerestek. Az illető annyi szépet és jót mondott erről, hogy azt mondtam, hogy ez annyira tökéletes, hogy ilyen nincs is. Te is egy amerikai cégre gondolsz, aki megveszi neked az általad kiszemelt ingatlant egy éven belül, és te havonta fizetsz nekik? A lakás vagy ház a cég tulajdonában maradna, te gyakorlatilag, mintha bérelnéd tőlük addig, amíg a nevedre nem kerül az ingatlan. MLM-mel foglalkozó ismerősöm mondta, hogy ez a cég már volt egyszer vagy kétszer Magyarországon, de mindig becsődölt és most ismét új néven próbálkozik. Aki engem megkeresett, felszívódott kb 3 hónapja, azóta nem hallottam semmit.

Ezenkívül van olyan Úgynevezett vásárlói csoport, aki előre kéri, hogy fizess havonta X összeget X időn keresztül, és havonta sorsolással döntik el, hogy kinek veszik meg a kiszemelt ingatlant. Pontosabban egyet sorsolnak, a másik pedig azé lesz, aki a havi törlesztőrészlet legmagasabb többszörösét egyszerre leteszi. Én nem ismerek olyan embert, akinek ez bejött volna. Ellenben több olyanról tudok, akit beetettek hazugságokkal, és több százezer forintja bánja, amit soha nem fog visszakapni.

Soha semmi ilyesmire nem szabad előre pénzt letenni. Aki ilyet kér, az valószínűleg csaló. Bankoktól mentes finanszírozási program. Ez lehet az új nevük az uzsorásoknak? Légy résen! Ha valami túl jól hangzik, az gyanús.

2012. febr. 14. 12:37
 2/3 anonim válasza:

Szia, előző hozzászóló vagyok.

Engem is érdekelt volna a program, ezért utána mentem egy picit. A www.lakasprogram.eu oldalon találsz információkat a cégről. Ők a Capital rent2own cég független képviselői. Tettem fel nekik pár kérdést (még moderálásra vár, lehet nem is jelentetik meg). Az oldal böngészése alapján az a vélemény alakult ki bennem, hogy még Magyarországon nem működik rendesen, csak a toborozás fázisában vannak. Nincsenek Mo-i ingatlanok feltöltve. Horvátországival mutatja be a finanszírozást. Az ingatlan értékének 10-20-30%-át kell kp-ben kifizetni. Lehet csak 1%-ot is havi részletekben. Az ingatlan értékének el kell érnie az 50.000,- eurót. Az 290 Ft-tal 14,5 millió ft. Ezt 35 év alatt kell kifizetned. Tényleg olyan szépen felsorolnak mindent az oldalon, hogy semmi olyat nem kérnek mint a kereskedelmi bankok. Elég egy személyi igazolvány és a kezdőrészlet az induláshoz. Ráadásul, ha tovább ajánlod a programot, kedvezményt kapsz a törlesztőrészletedből. Ez olyan szépen hangzik, de én nem hiszem el, amíg nem beszéltem olyan emberrel aki vett így lakást, és amíg nem olvastam a szerződés apró betűs részét. Ha válaszolnak a kérdéseimre e-mailben, jelentkezem.

2012. febr. 14. 14:09
 3/3 mandolin11 válasza:

Ez egy valóban létező (nálunk) újfajta finanszírozási módszer, 92-ben indult Angliában és ma már a világ elég nagy részén flottul működik a Loyd's biztosítóval a háttérben. Én ezzel foglalkozom, októberben vizsgáztam le belőle, és maximálisan korrektnek tartom - mégha olyan "gyanúsan" jónak tűnik is. :)

Kérdezz bátran, szívesen válaszolgatok.

2012. febr. 14. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!