Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Most kaptunk 300000 (! ) es...

Most kaptunk 300000 (! ) es számlát. Villanyóra gyári számot az Eon a számlán felcserélte. (2 db villanyóra:éjszakai, nappali) Kihez lehet fordulni panasszal, amikor nem én cseréltem fel a két óra számát a villanyórának hanem az eon egyik munkatársa?

Figyelt kérdés
A villanyórák 2009 ben lettek felszerelve . A két villanyóra száma az eon rendszerébe fel van cserélve.

2012. máj. 30. 21:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen, mint két órán van fogy.Éjszakai áramról megy a villanykályha meg a bojler. Pénteken kijönnek vmi tarifa ellenőrzésre aztán ha akkor sem lesz jó akkor megy a levél a hatóságnak meg az újságoknak is hogy ilyenek is vannak ám ..
2012. máj. 30. 22:40
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
friss poszt a Homáron: [link]
2012. máj. 31. 16:53
 13/22 A kérdező kommentje:
Én írásom :D
2012. máj. 31. 17:26
 14/22 anonim ***** válasza:

Megértem felháborodásodat és valóban ijesztő az összeg, amit számláztak, de azért van egy másik vetülete is a dolognak. Mire gondolok?

Ha felcserélték a két órát számlázás szempontjából, akkor Te eddig kevesebbet fizettél, mintha nem lett volna felcserélve, azaz tulajdonképpen az EON károsodott.

És nem csak a különbözet összegével, hanem a kamataival is, hiszen korábban (3 év alatt) már annak rendje és módja szerint számlázva hozzájutott volna.

Ahogy én ismerem, tapasztaltam az elektromos művek munkavégzését, annak befejezésével aláíratják a tulajdonossal a munkalapot. Még az is lehet, hogy aláírásoddal "hitelesítetted", azaz hozzájárultál ehhez a helyzethez.

Ne adj Isten, hogy ez a papír ezeket az adatokat így tartalmazza és előkerüljön.

Jogi oldalról? A követelések (ha ez annak tekinthető) 5 évig nem évülnek el..

Drukkolok Neked, hogy ne húzd a rövidebbet!

2012. máj. 31. 17:33
 15/22 A kérdező kommentje:
Ugyanannyit fizetünk, azzal nincs baj , a merőhelyi papíron egyezik az órák száma x nappali y az éjszaki óra. Meg ugyanúgy be volt jelentve az órák állása hogy éjszakai óra x álláson van nappali óra y álláson van . Csak a számuk nem stimmel a számlázásban.(fordítva van )
2012. máj. 31. 20:21
 16/22 A kérdező kommentje:
Bejelentéskor amikor ki kell rakni az órák állását , akkor nem kértek eddig óra számot ,csak állást, de most kértek és akkor kiderült a gubanc
2012. máj. 31. 20:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Az a papír megvan amire az órák száma van felvezetve,azon minden rendbe van
2012. máj. 31. 20:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Na mi lett az ellenőrzésen?
2012. jún. 1. 21:37
 19/22 A kérdező kommentje:
Jegyzőkönyvbe vették hogy melyik az éjszakai (vezérelt) megy hogy melyik a nappali(mindennapos) óra , lefényképezték az órákat, meg a villanyóra cseréjének a papírjait amin ugye rajta van minden , meg jegyzőkönyvet írtak hogy javítsák a számlázásba
2012. jún. 3. 10:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Eddig semmi javítás....
2012. jún. 13. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!