Új villanyórát szereltek fel (digitálisat). Be kellene mondanom a villanyóra állást, de telón tudom. De az órán csak 55 szerepel, semmi más. Amikor leszerelték volt rajta 18926. Az utolsó bejelentett állás: 18884. Most akkor 18976-ot mondjak be?
Nehogy 18976-ot mondja, mert akkor akkora számlát kapsz, hogy rád szakad a csillagos ég! :D
Nyugodtan diktáld be az 55-öt.
Az előző óra leszerelésekor rögzítették a régi óra állását és az újét (0 Kw) is, a rendszer ezen adatok alapján majd kiszámolja, hogy mennyi az összfogyasztásod.
Jól mondja az előttem szóló.
Kiszámolják, hogy cseréig mennyit fogyasztottál és diktálás után, hogy azóta mennyit.
Tehát ha bediktálsz 18ezer akármennyit, azt a program úgy fogja venni, hogy te a csere óta elhasználtál több, mint 18ezer kw áramot és ez alapján állítja ki neked a számlát.
Nem tudom mennyire figyelmes a szolgáltatód, de a normálisabbja ebben az esetben persze szólna, hogy nem korrekt valami. Viszont ha nem az akkor lazán kiszámlázzák neked a több, mint 18ezres fogyasztást.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!