Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy éjjeli...

Mennyibe kerül egy éjjeli villanyóra? Bojlerre.

Figyelt kérdés

2012. márc. 3. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen?
2012. márc. 3. 20:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Kimondottan éjjeli nincs.
2012. márc. 3. 20:47
 3/11 A kérdező kommentje:
A bojleremet szeretném éjszakaira át tenni ehhez kéne én így tudom, vagy más megoldás van erre?
2012. márc. 3. 20:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Villany óra
2012. márc. 3. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Van persze éjszakai áramnak hívják.Külön mérőórát raknak fel.Konkrétan nem tudom az árat,de nem olcsó az biztos.
2012. márc. 3. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Vezérelt áram.

Mi is szerettünk volna pár éve. Nekünk még bent van a villanyóra a ház falában. Mivel nincs hely a másiknak,bővíteni meg nem engedik,csak úgy lehetett volna,hogy.

A bejövő légkábel helyett földkábel.

A mérőóra a telekhatáron,az utcafronton-dobozban.

a vezéreltnek teljesen új-önálló kiépítés

a tervekkel együtt

Lemondtunk róla.

Szerintem ha egy ház eleve úgy van építve,hogy ezt beletervezik csak úgy éri meg.

Egy utólagos kiépítés horror összeg lehet.

2012. márc. 3. 23:32
 7/11 Napkiraly ***** válasza:
höööö. 10 éve 40ezret mondtak rá, most passzolom. Gondolom azért szivatnak mert úgy óccsóé kell adni azt az áramot amit így is megveszel tőlük
2012. márc. 4. 00:36
 8/11 anonim válasza:
16000 Ft munkadíjjal együtt kb. De ha nem fér bele a régi villanyórába, akkor + 40ezer egy óra doboz a telek határon lévő kerítésbe. Ha nincs kerítés, akkor + 75ezer a doboz plusszba. Nekem nem érte meg az éjszakait, inkább vettem egy napkollektort.
2012. márc. 4. 18:10
 9/11 A kérdező kommentje:
És ha gáz bojlert csináltatnánk az mennyibe kerülne kb?
2012. márc. 4. 21:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Úgy, ahogy mondja nyomdasz kolléga!

Akár horror ár is lehet, több tényezőtől függ, milyen állapotban van a szekrényed, egyáltalán belefér-e a villanyóra, milyen területen laksz, mert ugye az E-on sem egyformán finnyás mindenhol, ki jön ki plombálni, (itt nem haversrácra gondolok mert az a világ már megszűnt, hanem egy hisztis vagy egy lezser). Ált. a faszekrényeket már nem fogadják el, de van kivétel, állapottól függ. Ha nem, akkor a 70et egy kicsit keveslem, inkább 100ezer.

SZVSZ. egy nagy rakat szar a műanyag szekrény, egy normális faszekrény 100× többet ér, csak hát ugye el kell adni a műanyag vackot, no meg ezt legalább faszán kikezdi a nap, szóval nem vészel túl egy emberöltőt.

2012. márc. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!