Nálatok cseréltekmár villanyórát ilyen digitális kütyöre?
Figyelt kérdés
Mivel jobb ez? csak azért kérdezem nehogy mehülyüljön itt nekem és 1000 kilowattokat irkáljon kinekem xD Szereintetek jobb ez?2012. máj. 16. 13:30
1/5 anonim válasza:
Ha jobb, hanem jobb, felteszik. Állítólag kisebb a meghibásodás lehetősége és pontosabban mér. Persze, az más dolog, hogy kinek a kontójára mér pontosabban. Nekem nem változott a felhasznált mennyiségem. Majdnem 1 éve cserélték.
2/5 anonim válasza:
Elméletileg pontosabban mér, nálam is kb 1 éve van igazából jól mér nincs vele baj pár száz forinttal fizetek kevesebbet mint régen talán ezért is látszik hogy pontosabban mér. Nekem mindegy hogy melyik van lényeg hogy jól mérjen. Anyáméknál még a hagyományos van azt jövőre cserélik majd tudtommal.
3/5 anonim válasza:
Állítólag az áramszolgáltató kontójára mér pontosabban.Nekem az Eonos szerelő mondta amikor felszerelte.
4/5 ekeke válasza:
Kizárható a mechanikus befolyásolás lehetősége, és jól meg tudja vele büntetni a visszatáplálást. Gratula nekik.
5/5 anonim válasza:
"és jól meg tudja vele büntetni a visszatáplálást."
Ez mit jelent magyarul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!