Az ilyen szomszéddal mit lehet tenni?
Minden hétvégén már fél 6-kor elindítja a mosógépét ami nem is lenne baj ha az ő fürdőjük nem lenne szomszédos a mi hálónkkal és nem hallanánk át mindent.
Már többször szóltam nekik de nem érdekli őket.
Van erre valami törvény vagy rendelt vagy valami ilyesmi h tekintettel kell lenni a szomszédra a társasházban?
Egyrészt van csendrendelet, de a mosógép szerintem nem az a kategória. Másrészt a társasháznak van házirendje, de attól túl sokat nem várhatsz.
Ha a szép szó nem használ, esetleg megpróbálkozhatsz egy kis technóval a szomszédos falnál olyan időpontban, amikor ő szeretne pihenni. Jobb ötletem nincs.
Azért ez mar kicsit durva... De mit mondott, miért nem fogja később megcsinálni?
Megoldásnak lehet 11 körül porszívózni, jó sok bulit szervezni, esetleg ha vannak olyan rokonok- barátok akik kicsit szekrenyszerűek, azoknak szólni hogy " beszéljék meg vele"
Sokan-nagyon sokan cserélnének veled szomszédot,köztük én is.
Tudod te ,hogy másutt ,milyen tahó emberek és mekkora zajt csapnak,néha még szándékosan is ?
A miénk este kilenctől ,hajnal ötig bömbölteti a tv-jét,minden nap, és ha szólunk neki,akkor annyit mond :
ja bocs elaludtam mellette....
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!