Lehet e valamit tenni azzal a szomszéddal aki csak az ablakod alatt tud füstölni a társasház bejárati ajtajában, és az ablakában? A szép szó nem használ sajnos. Már mindent próbáltunk. Csak azért is csinálja! Nekem nincs jogom a tiszta levegőhöz?
ez olyan, mintha panaszkodnék a világra, amiért sokan járnak kocsival :D vannak bizonyos dolgok, amiket lehetne mellőzni, de nekünk kell alkalmazkodni a másikhoz. Mivan ha pl az alsó szomszédnak meg nem tetszik az illatod? :D nem fogsz parfümöt váltani azért, mert neki nem tetszik. Tudom hogy a cigi büdös, de a tiszta levegő egy luxus dolog lett. Van aki kiköltözhet kertvárosba, esetleg egy tanyára, és egész nap jó levegőt szív, és van aki egésznap a büdös városi levegőt fogja szívni, mert olyan lakásra volt pénze. Sajnálatos dolog ez, de így van :D
Egyébként nem hiszem hogy az emberek bunkósága attól függne, hogy dohányoznak-e. Amíg valaki úgy kezel engem a cigi miatt, mint egy különélő fajt, addig én sem fogok hozzá emberként viszonyulni.
Egy vödör víz kiborítását az ablakon semmi nem tiltja.
Kárt sem okoz semmiben.
Javaslom a használatát! Jéghidegen az igazi.....:)
Alkalmazkodjanak a dohányosok!
Nehogymááá ő zárja be az ablakot mert a paraszt bebagózik az ablakán.
Ott dohányozzon ahol nem zavar senkit bas***eg!!!
Ha én egész nap a szennyvizet szivattyúznák a kedves dohányzó orra alá, megnézném hogy megállná e szó nélkül.
Mert ez pont ugyanilyen!
Legalább már betiltották egy csomó helyen!
Az országhatártól 5 méterre kellett volna!
Kö**ögök!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!