Melyik cigiknek szép/különleges a doboza? Mindegy milyen erősségű, vékony/sima, gyűjteménybe kéne.
Djarum Black. Szerintem gyönyörű, fekete, maga a cigi is. Kretek, tehát szegfűszeg van benne a dohány mellett, ami szívás közben érdekes pattogó hangot hallat és az ízben is sokat ad hozzá. A doboz, ha kinyitod, belül ketté van osztva és 10-10 szál van benne, külön fém fóliával. Nálam ünnepi cigi, évente 2x-3x veszek, mert baromi drága, 1500 körül van egy doboz, de ajándéknak tökéletes.
Köszönöm. Én eddig Djarumból cseresznyéset szívtam, isteni! Csak tényleg nagyon drága. Mondjuk én Ausztriában vettem, de ott is 5 euro 20 cent. :/ A doboza is szép. A Blacket mindenképpen kipróbálom majd.
Alkalomadtán Vouge-t is veszek. Igaz, kicsit gyenge lesz szerintem, de sebaj. :)
Hali! Én a Camel cigaretta dobozokat gyűjtöm! Kékből van kb 6 fajtám már! Azok szépek. De esetleg ami szép azt ausztriában láttam. Pink JohnPlayerSpeciel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!