Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a hangyák ellen?

Mit lehet tenni a hangyák ellen?

Figyelt kérdés
Mostanában elszaporodtak a hangyák a szobámban. Panelház, földszint. Ahova nézek a szőnyegen, szinte mindenhol hangyák, sorban sétálgatnak... :D Nem szeretem őket... Mit tudok tenni ellenük most? Vmi házi praktikát mondjatok, mert nem tudok boltba vagy gyógyszertárba menni. Hallottam sütőporról, de azzal mit kell csinálni a hangyák ellen? :D
2012. ápr. 4. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
etesd őket, ha nem éheznek nem fognak össze, vissza mászkálni
2012. ápr. 4. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Takaríts ki, ne legyenek morzsák mindenfelé, ez alap. De amúgy is jönnek ha jönnek...

Ekkor ahonnan jönnek, az útvonalukba le kell szórni hangyairtót. (Hát nem tudom, hogy a sütőpor is irtja-e őket, ha ebben biztos vagy, akkor hajrá!)

Tanácsos a szoba egyik sarkától elindulva körbeszórni a fal mentén. Ahol hozzáférsz, és ahol rés van, tehát ahol bejöhet/feljöhet. Az ajtó elé is, hátha ott mászik be...

2012. ápr. 4. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
ecet is jó ellenük. Ha látod, hol jönnek fel, öntsd be a járatukba, ha csak azt látod, merre közlekednek, akkor ecetes rongyot tegyél az útjukba, nem szeretik a szagát.
2012. ápr. 4. 22:15
 4/5 anonim válasza:
Én azt hallottam sütőporrol.,hogy le kell szórni ahol jönni szoktak és a hangyák nem bírják elviselni.Már én is kipróbáltam és működött :)
2012. ápr. 8. 13:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek! :) Igen, anyum hozott sütőport, és beszórtuk a szoba szélét, vagy hogy mondjam... :D Úgy látom, eltűntek, sikerült! :D
2012. ápr. 9. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!