Mit tegyek hangyák ellen? Jönnek a macskám kajájára, a száraz tápra is.
Sütőpor, szódabikarbóna meg se hatja őket!
Nálunk olyan szépen átgyalogolnak rajta, mintha ott se lenne, vagy kikerűlik és folytatják utjukat!
Azért van most nagyon sok hangya mert menekülnek a viz elől,és mert egyszer hideg egyszer jó idő van, és bejönnek a melegre!
A hangyacsapda nagyon jó,vagy még rovarírtó spray, de azt meg cica miatt nem szabad!
Én is hiába fújkálom Őket,másnap már ugyannyi van megint!
Se cukros, se mézes csapdát ne csinálj, mert csak növeled a szaporulatukat! Vegyél Biokill nevű sprayt, ezzel is legalább 4-5-ször be kell fújni a területet, de teljesen hangyamentessé válsz.
Én ráfáztam a csapdákra, végül ez a környezetbarát szer segített.
Ami tutira jó: ime a neve:Chemotox háztartási rovarírtó szer
Ez egy sárga színű flakonba van és por én kb 350ft-ért vettem nálunk a sima boltban és tutira jó.
Én se láttam járatokat. A fal meg a padló járata közé szórtam, elmondom neked még a konyhapultomon is van a kávéfőző mögött mert még ott is randalíroztak és azóta nem látom ott őket.
Szerintem ilyent próbálj meg venni mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!