Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hangyák ellen a lakásban! Mit...

Hangyák ellen a lakásban! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Minden helyiségben látok jönni-menni hangyákat a házban, nem csapatban, vagy csak ritkán abban. "Járatuk" vagy ilyesmi konkrétan nem látható, így nem tudom honnan jönnek, olyan, mint, ha oda pottyantak volna. :)

Mit lehet ez ellen tenni?

Hasonló helyzetben nektek mi vált be?

2011. febr. 12. 23:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A vonulási útjukra szórjál sütőport, ahol bejönnek, oda tegyél fokhagymát. Nézz körül a szoba sarkokban.
2011. febr. 12. 23:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A sütőpor nekem is bejött,a hangyairtás meg egy kalap sza@t sem ért.
2011. febr. 13. 00:00
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
nekem a sütőpor sajnos nem vállt be (nem mondom azt, hogy attól még nem jó, sokan mondták nekem is már azt, hogy nekik már bevált), de a hangyacsapda igen (raid vagy vape)
2011. febr. 13. 00:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A sütőpor nálunk sem vált be, mi is hangyacsapdát vettünk, azóta nem láttunk hangyákat.
2011. febr. 13. 00:15
 5/11 anonim válasza:
100%
A sütőpor nekünk sem jött be, de a nagy szemű só igen.
2011. febr. 13. 00:30
 6/11 anonim válasza:
Kávézacc!!!! Tuti siker!
2011. febr. 13. 00:37
 7/11 anonim válasza:
55%
Líyzingelj az állatkertből egy hangyászsünt.
2011. febr. 13. 01:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Reszelt uborka!

Nem szeretik meg az illatat sem, Nekem ez jott be.

2011. febr. 13. 03:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahol előjönnek a hangyák,oda szórok Morteint. A hangyák megdöglenek,de még felmosás után is hatásos.
2011. febr. 13. 06:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nem akarom elkiabálni de nekem a sárga dobozos chemotox por jött be. Nekem is mindenhonnan jött hangya vonulási utakat én se láttam de gondoltam a fal és a padló találkozásánál jöhetnek be ígyhát odaszórtam de elmondom neked még a konyhapulté és a csempe találkozásánál is szórtam mert ott is mindig hangyák mászkáltak. Most nem látok sehol hál istennek. Én csak ajánlani tudom ezt a port én itt nálunk simán a boltban vettem és 350 ft-ba került
2011. febr. 13. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!