Spóroltok a vízfogyasztással? Ha igen hogy?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 01:26
1/33 anonim válasza:
sehogy.
így is minden fillért kicsikarnak belőlem akkor legalább ázhassak egy jó nagyot a kádban ne legyek szomjas és legyenek tiszták a ruháim
2/33 anonim válasza:
Én rászoktam arra, hogy pl. amikor a mosogatónál várok a meleg vízre, addig a kijövő hideget egy kancsóba eresztem és valamire jó lesz.
A követ általában fürdővízzel, vagy amiben a ruhák áztak, vagy öblítettem azzal mosom fel.
7/33 anonim válasza:
Szerintem ez az, amin sehogy sem lehet.
Nem lehet kevesebbszer zuhanyozni, nem lehet kevesebbet mosni. Az sem járható út, hogy teletömjük a mosógépet, mert akkor a mosás hatékonysága nem lesz kielégítő.
8/33 anonim válasza:
Ami ésszerű, hogy pl fogmosás közben nem folyatom fölöslegesen. Vagy zuhanyzásnál, míg samponozom a hajam, szintén elzárom. Mosogatásnál is szoktam, hogy ha nem túl koszosak épp a cuccok, akkor mindet átmosom mosószeres szivaccsal és a végén folyatom csak a vizet, míg leöblítek mindent.
9/33 anonim válasza:
pazarló banda, miattatok lesz vízhiány pár évtizeden belül.
10/33 anonim válasza:
Nyáron fürdök a dunában.
Télen meg téli álmot alszok.
Próbáld ki nagyon tuti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!