Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen ötlet a világosbarna...

Milyen ötlet a világosbarna fal egy fiú szobába? (18éves)

Figyelt kérdés
van egy saját szobám szerencsére, világosbarnára lett kifestve, a tetején egy sötétbarnás díszítőcsíkkal és fehér plafonnal. ez egy 16 nm2-es szoba. utólag lehet hülyeség agyalni rajta, de szerintetek nem volt hülyeség ez a színválasztás? hallottam hogy a színek is befolyásolják az ember hangulatát, meg lehet hogy picit sötétebbre kellett volna festeni mert csak fiúszoba de akkor meg értitek lehet túl mogorva és lehangoló...nem tudom végülis negatív visszajelzéseket nem kaptam, ti milyennek gondoljátok?
2009. jún. 6. 12:14
 1/3 anonim válasza:

szerintem kellemes--->ha hangulatra gondolok

szerintem nem rossz bár az erős,vidám színeket kedvelem,de lány vagyok szóval..:)és ha neked ez tetszik akkor nem mindegy?

Mel17

2009. jún. 6. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is valami ilyesmi kellene, de szüleim nem rajonganak az ötletért... Ezért valószínű zöld lesz vagy valami orgonaszín.

Most halvány barack.

Szerintem semmi gond nincs vele, biztos jól néz ki. A barna elegáns szín, és így ha fehérrel van kiegészítve és több barna árnyalat, akkor csak jó lehet.

Látni kellene, de szerintem jól néz ki, lehet csak meg kell szoknod.

2009. jún. 7. 00:17
 3/3 anonim válasza:
Elképzelés alapján nem lehet rossz :D Nekem mondjuk kék falam van fehér plafonnal, de eddig senki se mondta, hogy nem jó.
2009. jún. 7. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!