50. Születésnapi ajándék édesanyámnak! Valami ötlet?
Valami kreatívat akarok. Öreg piák, hasonló dolgokat nem akarok, a saját képpel ellátott bögrét, naptárat, ilyeneket már ellőttem, 50-es forgalmi táblát nem akarok.
Kézműves dolgoktól sem vagyok elzárkózva!
Ötletek? köszi előre is!
Osztálytársam mesélte, ő mit csinált anyjának 50. szülinapra, az szerintem szép ötlet:
Összeszedett egy csomó fotót anyja gyermekkorától kezdve, családi fényképeket, vagy bármilyen emlékezetesebb eseményről. Vett egy kis alakú, díszes kötésű fényképes könyvecskét, beragasztgatta és mindhez keresett valami odaillő, szép idézetet.
Édesanyja odáig volt tőle, ez tényleg szívből jött :)
Én 15 éves koromban megígértem Anyumnak, h elviszem Amszterdamba 50. szülinapján. Nem fog összejönni, 2 év múlva lesz, de sajnos anyagilag nem fogok úgy állni előreláthatólag :D
Valamit a várossal kapcsolatban tuti veszek neki, és egy wellness hétvégére vagy vmire elviszem, már csak azért is.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!