"Szúrós" ajándék. Mit tegyek, hogy használni lehessen?
Nem tudom jó helyre írom-e, de szerintem ezt a kategóriát több hozzáértő, esetleg háziasszony olvassa, és hátha tud segíteni:)
A problémám az lenne, hogy nagymamám kötött nekem egy gyönyörű sálat születésnapomra, amiét nagyon hálás vagyok neki, hiszen az ízületei is fájnak, mégis nekiállt. Amikor azonban felvettem, észrevettem, hogy a fonal, amiből készült az a nagyon szúrós fajta. Biztosan ismeritek. Két órát volt a nyakamon, míg utaztam a városban, de azt hittem megbolondulok, annyira szúrt. Viszont nagyon nagyon szeretném hordani, egyrészt azért, hogy a nagyi lássa, hogy hasznos ajándékot készített és örülök neki, másrészt pedig mert tényleg gyönyörű.
Van valami olyan eljárás, vagy mosási technika, vagy bármi, amivel csökkenteni lehetne a szúrósságát? (már kétszer kimostam, de még mindig ugyanolyan)
Nagyon köszönöm a segítséget!
22L
Szóról-szóra így jártam a nagyim által kötött sállal :) Mosással nem sikerült semmi, bár nem is próbáltam kitartóan, én vékonyka selyemsálat kötöttem alá a nyakamba. Kicsit macerás két sállal, de úgy jó volt hordani.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!