Mit szólnátok egy ilyen megoldáshoz? Más ötlet?
Figyelt kérdés
a kislányom asztmás, én por allergiás vagyok.mind kettőnknél a gyógyszer segít de nem szünteti meg a dolgot.vettünk szőnyeget ami katasztrófához vezetett a porszívó nálunk ki is van tiltva.minden mosható nálunk a szekrények naponta vannak törölgetve.de jön a tél és arra gondoltam,hogy egy egy plédet leterítenék a szobába mint ha szőnyeg lenne. csúszásgátló már megvan.vélemény?ha valaki tud jobb ötletet szívesen fogadnám.már mindent ki próbáltunk kudarc volt sajnos.2011. szept. 29. 13:52
1/4 anonim válasza:
rosszul van kezelve az allegiás asztmád. ha jó gyógyszert szedsz rendesen, mindennap, akkor tünetmentes kell hogy legyél. megkérdezhetem mit szedsz és mennyit? nekem is ez a bajom. nekem van szőnyegem is, de gőztisztítóval kéthetente végigmegyek rajta, az megöli az atkákat.
2/4 A kérdező kommentje:
szia.a kislányom asztmás singulert kap minden nap meg ventolint kell fújnunk
2011. szept. 29. 21:30
3/4 anonim válasza:
a ventolin önmagában csak tüdőtágító, de nem oldja meg a gondot, a singular meg csak kortizonnal együtt ér valamit. szerintem keress fel egy igazán jó tüdőgyógyászt. az asztma a megfelelő gyógyszerekkel tökéletesen és tünetmentesen karbantartható. persze a gőztisztító se rossz,illetve tudom még ajánlani a bambusz-szőnyeget.
4/4 anonim válasza:
Vékony rongyszőnyeg, mosógépben tudod mosni.
Nem tudom, mekkora a gyermek, nálunk a gyerekszobában habszivacs puzzle volt letéve, játékboltban többféle van, ABC mintás, ugróiskola, állatmintás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!