Piros, fehér, zöldre szeretném festetni az erkélyt. Milyen ez az ötlet?
Attól függ, melyik része milyen színű lenne...
Amúgy elsőre a kérdésed olvasva nekem egy dal jutott eszembe, amiben az szerepel, hogy "zöld ablakban piros-fehér virág".
Nagyon hazafias:)
Dícséretes dolog, bár nem tudom milyen a homlokzat, a környék, az utcakép. Van olyan hely, ahova nem illik. Szóval így látatlanban nehéz.
a falunk most rózsaszín, de újítva lett az erkély, szigetelés, ablakcsere. a fal le lesz simítva hogy szebb legyen a festés, mert most ilyen rücskös falunk van.
úgy gondoltuk h a mennyezet piros, mert kintről is jól látható, a redőny magasságában lenne fehér és alatta pedig zöld.
A hely ahol lakunk az meg 4 emeletes lakások előttünk is az van, és csendes környék(nek) mondható.És földszinten lakunk :) már sokan irigykednek h ablakcsere, meg szigetelés., de nekem, nekünk ez a mintázat tetszene.
Szerintem hülyeség, én mindig tudom milyen nemzetiségű vagyok, nem kell rá emlékeztetni.
Mi tavasszal futónövényekkel szeretnénk beültetni az erkélyt, hogy szigeteljen is meg hangulata is legyen, és így talán a fecskék is jobban kedvelnék (bár mi a 4-en lakunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!