Fehér (régi panelos) konyhabútort, hogyan tudnék feldobni? Matricás üvegfestékre vmi ötlet?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 13:27
1/5 anonim válasza:
Mi anno vettünk rá öntapadós "fóliát" fa erezettet,de van többféle, márvány minta és többféle szín is, kicsit húzós meló ráragasztgatni, de megéri, mert olyan lesz, mintha új ajtókat csináltattál volna
2/5 anonim válasza:
Nekem a paneles konyhabútorom teli ajtós,és fehér volt.Az ajtókra kivágattam egy kis részt,(téglalapalakút)majd oda üveget raktam bele.Az egész bútort lefestettem fényes tűzpiros festékkel...Nagyon jól néz ki...
3/5 anonim válasza:
Én a barátnőm panelos bútorát varázsoltam át. Vettünk szép profilos szegélyeket, azt ráragasztottuk és hobbifestékkel átkentem, majd repesztőlakkal festettem meg, végül a szinét kentem rá. Amikor megszáradt, lekentem lakkal, így nagyon szép antikolt és praktikus (lemosható) bútora lett. 1-2 nap az egész.
4/5 anonim válasza:
Macerás az üvefesték, akkor már jobb az öntapadós - tapéta, van egy tonna féle-fajta....
Az unalmas fehér hűtőmet is így dobtam fel, színes tapétával!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! Szeretnék minél olcsóbban kijönni, azért gondoltam az üvegfestékre,mert abból van egy csomó itthon! Ha e mellett döntök, milyen mintát lehetne festeni és hova tennétek? Közepére vagy a sarkokba?
2009. aug. 2. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!