Mivel rajzolhatnék, festhetnék a falra? Szerintetek merész ötlet?
A nappalinkba már évek óta vennénk képeket, de nem találtunk még szépet - vagy egyszerűen túl drága.
Ha a falmatricákhoz hasonlóan én rajzolnék rá pasztellkrétával, vagy valami hasonlóval, az milyen szerintetek?
Milyen eszközzel lenne a legpraktikusabb? Nem tudom, pasztellel egyáltalán lehet-e, vagy majd később le lehet-e festeni? Az olcsóbb megoldások előnyben..:)
Nem szeretnék túl kirívót, inkább a romantikus-rusztikus stílus jellemzi a lakást.
Ha van egy kis kézügyességed rajta!
Én a gyerkőc szobájába festettem a falra mesefigurákat temperával! Mindenkinek nagyon tetszett,tartós. Festés előtt kicsit megcsiszoltuk és lehetett is festeni-azóta készült új minta!:)
én most festettem ki a gyerekszobát. diszperzit színezőpasztáját használtam töményen. nagyon jól lehet vele festeni (kb.olyan mint a tempera, csak jobban fed.). sok szín kapható, kis kiszerelés is van, keverhető.
később ugyanúgy átfesthető, mint a fal.
ha érdekel, itt van róla kép:
színenként változó az ár. kb.500Ft
keverhetők, így pirso, sárga, kék, fehér, feketével már minden kivitelezhető. de vehetsz kikevert árnyalatokat is.
én Trilakban vettem, neten ezt találtam, ahol látszanak a színek:
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!