Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne egy albérlet...

Mennyibe kerülne egy albérlet pesten?

Figyelt kérdés
Barátaimmal 3an mennék BME-re és arra gondoltunk hogy kolesz helyett albérletben kéne élni de nem tudjuk mennyibe kerülne. Legjobb egy másfél szobás lakás lenne de egy sima egy szobás is elég. Melyik mennyi lenne kb? Nem full extrásra gondoltunk de nem is egy úgymond "putrira". Olyanba ahol kényelmesen lehet élni heti 5 napot esetleg 2 hetet. Mennyibe kerülne egy ilyen és mennyi lehet a rezsi három emberre? (nem pocsékolósan hanem úgymond spórolósan csak annyit amennyi a mindennapi élethez kell)
2012. febr. 21. 19:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

azért ha belegondolunk, akkor koleszon 4en is vannak egy szobában, és 25 emberre jut egy wc meg fürdő.

az én pesti lakásom most 50 plusz rezsiért kiadó a belvárosban. 1 szobás, elég fullos, bútor gépek, minden van. ha többen laknak egy lakásban, az max a vízszámlán látszik meg, fűteni és világítani ugyanúgy kell.

szóval 90-100ból 3an bőven kijöttök, plusz ugye a kaja, egyebek.

2012. febr. 21. 20:15
 12/13 A kérdező kommentje:

értem köszönöm mennek a pacsik mi is 90 körül gondoltuk.

Amúgy XI. kerületről vélemény? békés környék? drágább/olcsóbb az albérlet?

2012. febr. 21. 20:23
 13/13 anonim ***** válasza:

én pont itt élek a BME-hez közel. nagyon jó, nyugis környék, sok park van, minden utcában vannak fák, tehát nem csak betontömböket látsz mindenütt.

albik kicsit drágábbak, lévén, h Budán vagyunk. de ki lehet fogni jókat reális áron.

2012. febr. 22. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!