Bútorozottat vagy bútorozatlant?
Ha árban megfelelő, jobban jársz a bútorozottal. Ilyeneken én nem aggódnék, ha pl. a mosógép a ti hibátokon kívül tönkre megy akkor a tulajdonos csináltassa meg vagy vegyen újat. Azért is jobb, mert ha valami miatt költözni kell nem olcsó a bútorok szállítása sem.
2012. febr. 16. 21:02
2/17 A kérdező kommentje:
én csak attól félek hogy ránk fogja hogy nem megfelelően vagy bármi kifogást találna én meg nem vagyok az a vitatkozós fajta.
Ha köttök béréleti szerződést, akkor abba bele kell foglalni hogy kié a javítás akkor ha megfelelő módon való használat mellet megy tönkre.
2012. febr. 16. 21:13
Aki kiad lakást az tudja hogy vannak ilyen kiadások. Én is laktam albérletbe. Lakásbiztosítást is biztos köt rá, az már nagyon gáz lenne ha nem. Ha újszerű a mosógép akkor garanciába megcsinálják, ha meg régi akkor benne van hogy elromlik. Ha fizeted a csekkeket meg amit kell nem valószínű hogy ilyenekből problémák lesznek. Mondjuk ha csinálsz egy házibulit abból hamarabb:)
2012. febr. 16. 21:16
Én is a bútorozottat választanám. Mire mindent beszerzel, rámegy egy csomó pénz és tényleg mi van ha költözni szeretnétek, vinni mindent magatokkal, ráadásul akkor már kötve vagytok hogy csak bútorozatlant tudtok kivenni.
2012. febr. 16. 21:19
Igen, bútorozni saját lakást érdemes.
2012. febr. 16. 21:21
Szerződésbe bele kell írni, hogy a főbérlő állja a javítási költségeket, nálunk így van, bármi gond van, szerelő, számlakérés, leadjuk főbérlőnek és kifizeti. Butorozatlan lakásban csak sajátot érdemes bebútorozni.
2012. febr. 16. 21:37
Csakis bútorozottat. Minek álljon a pénzetek a bútorban? Egyébként ha úgy alakul, hogy valaminek a javíttatását rátok hárítja a főbérlő, még úgy is ezerszer olcsóbban jöttök ki, és ne mondd, hogy a bútorban legalább megvan a pénzetek, mert az nem igaz :D
Az albérletnek egy előnye van, hogy szabadon mozogtok. Ne kössétek le magatokat feleslegesen!
2012. febr. 16. 21:49
"Szerződésbe bele kell írni, hogy a főbérlő állja a javítási költségeket, nálunk így van, bármi gond van, szerelő, számlakérés, leadjuk főbérlőnek és kifizeti. Butorozatlan lakásban csak sajátot érdemes bebútorozni."
Na az lenne a maxiszopás, ha bérlőnek kéne fizetnie!
Nincs főbérlő-albérlő!
Tulajdonos és bérlő van, a bérlő nem adhatja tovább albérletbe a lakást. Szokjatok már le erről az "átkosból" megmaradt meghatározásról! Akkor volt főbérlő, bérelte a tanácsi lakást. és azt adta ki albérletbe.
2012. febr. 16. 22:00
10/17 A kérdező kommentje:
És az nagyon gáz ha látványosan körülnézek a lakásba ,benézek a sarkokba,keresem a hibákat vagy bármi rendellenességeket?Meg ha papírra írt kérdésekkel megyek és fel is írom a válaszokat?
További kérdések: