Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány évesen költöztetek el...

Pajtás4444 kérdése:

Hány évesen költöztetek el ? 22 éves vagyok és van rajtam egy nyomás hogy már elkène menni itthonról .

Figyelt kérdés

febr. 16. 21:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
29évesen végső elkeseredésemben vettem egy zártkerti kis házikót, életem legjobb döntése volt.
febr. 16. 21:53
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
4-5 hónappal a 18. születésnapom előtt. De a családi körülmények miatt akkor muszáj volt elmennem otthonról.
febr. 16. 21:57
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos csak 25 évesen sikerült, pedig szerettem volna korábban.
febr. 16. 23:19
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
40
febr. 16. 23:19
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
A kérdés inkább az, hogy te el akarsz-e költözni vagy csak a nyomás miatt ?
febr. 16. 23:20
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
19 évesen 200 km-re mentem egyetemre és már sose költöztem haza utána.
febr. 16. 23:23
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
18 évesen mentem egyetemre, kollégiumba egy másik városba. Onnantól csak kényszerből mentem haza és nyáron amikor nem volt nyitva a kollégium, de alig vártam, hogy vissza lehessen menni. Rendesen nem költöztem ki, lassanként megváltozott az arány és már csak vendégként jártam haza. Addig maradtam a kollégiumban - még plusz 3 évet kollégiumi tanárként munka mellett is - amíg a párommal külön lakásba tudtunk már költözni. A párom ugyanígy volt, csak ő nem akart volna elköltözni otthonról mint én, neki a nagy távolság miatt volt ez a helyzete. Anyagilag az egyetem végén álltam a saját lábamra, addig az édesapám segített pénzzel.
febr. 16. 23:45
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
26 évesen. Addig semmi sem indokolta, hogy fizessek magamnak egy albérletet, mivel anyámmal mindig jól kijöttünk.
tegnapelőtt 00:37
 9/17 anonim ***** válasza:
79%

19 évesen mentem koliba (vidéki nagyvárosba mentem egyetemre Pest helyett, direkt azért, hogy kolis legyek. Meg tetszett a város.)

22 évesen költöztem albiba párommal (akkor 22 volt ő is) diplomázás után. (Ugyanekkor függetlenedtem teljesen a szüleimtől anyagilag, illetve nem is jártam már annyit haza)

voltam fél évet külföldön is.

Saját lakás még nincs, nagyjából 25-27 évesen tervezzük majd, hitellel.

Nagyon jó gyerekkorom volt, volt sok hely, jól kijöttem a családommal, jó helyen is laktak Budapesten belül. De szerettem volna önállósodni, világot látni, felnőni, kipróbálni egy másik életstílust (pl koli) stb.

Nem bánok semmit.

tegnapelőtt 00:54
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
26 éves voltam. Akkor költöztem össze a párommal és össze is házasodtunk. Először anyóséknál voltunk pár hónapot, utána 2 év albérlet, majd vettünk fel hitelt egy házra és azóta itt lakunk.
tegnapelőtt 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!