Mit képzel a bérbeadónk?
jár a nyakunkra hogy hány fok van a lakásban,mert látja a számlálón,hogy milyen sokat fogyasztottunk.
Könyörgöm nem én fizetem a számlát???
Eddig 27.000 volt,most lehet 40 lesz de én nem fogok fagyoskodni egy kisgyerekkel. Eddig mindig tisztességesen fizettük,még ebbe sem köthet bele!
"Mivel Ő a tulajdonos bejelentéssel joga megnézni a tulajdonát"
Persze, egészen addig, amíg ez a joga nem meríti ki a zaklatás fogalmát. Kb. reális a havi egy, indokolt esetben a havi két alkalom. Minden efeletti már birtokháborításnak minősül, még akkor is ha bejelentéssel akarja megcsinálni.
Az pedig nem az albérlő felelőssége, hogy a bérleti és rezsiköltségek úgy legyenek meghatározva, hogy ne lehessen 200e Ft-os elszámolószámlát generálni. Ha a bérlő 50 fokot akar (amellett, hogy az ingatlan állagát nem rontja ezzel), akkor annyit fűt, ha ezt ki is fizeti.
Ha a bérlő fél attól, hogy neki túl magas elszámolást csinálnak, kérjen úgy kauciót.
sajnos ez házrész minden nap összefutunk velük.
nagyon idegesítő,már ott tartunk,hogy megnézi a hőmérőt.
Én meg milyen indokkal ne engedjem be? bunkó sem akarok lenni.
ma 13:04
Nincs meghatározva hányszor ellenőrizheti a tulajdonát, vagy tudsz ilyen szabályozást, törvényt ? :) A bérbeadás a két fél bizalmán próbál alapulni , ha megromlik odébb kell állni. Tehát én csak a munkahelyi tapasztalataimat írom de azok siralmasak , óriási adósságokat tudnak felhalmozni a bérlők, ezért ajánlottuk bérbeadóknak ö fizesse a számlát és vigye a bérlőnek . A hőszolgáltató átfutási ideje 3 hónap mire a tulajdonost értesíti nemfizetés esetén. Sőt a cég már lehet küldi a "házi behajtóit " egy ilyen kolléga ajánlotta , mindig legyen valaki bejelentve állandó lakcímen a lakásba , ő ha kell még rendőrt is hívhat ha nem engedik véletlenül be. Nagyobb kauciót meg nem mindenki tud fizetni , főleg ha még esetleg festést is bele kell számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!