Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit képzel a bérbeadónk?

Mit képzel a bérbeadónk?

Figyelt kérdés

jár a nyakunkra hogy hány fok van a lakásban,mert látja a számlálón,hogy milyen sokat fogyasztottunk.

Könyörgöm nem én fizetem a számlát???

Eddig 27.000 volt,most lehet 40 lesz de én nem fogok fagyoskodni egy kisgyerekkel. Eddig mindig tisztességesen fizettük,még ebbe sem köthet bele!

2012. febr. 13. 11:37
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
amúgy 22 fok van
2012. febr. 13. 11:38
 2/23 anonim ***** válasza:
33%
Minek engeded be a lakásba? Amig ti laktok ott, meg ti fizetitek a fütést, addig semmi köze hozzá.
2012. febr. 13. 11:49
 3/23 A kérdező kommentje:
nem kell ahhoz beengednem,hogy megkérdezze hány fok van!
2012. febr. 13. 11:59
 4/23 anonim válasza:
31%
biztos tetszel neki
2012. febr. 13. 12:17
 5/23 anonim ***** válasza:
56%
Mivel Ő a tulajdonos bejelentéssel joga megnézni a tulajdonát :) Egy hőszolgátlattónál dolgoztam 5 évig és bizony az albérlők nem könnyű esetek ! Ugyanolyan páraméretű lakás Gigajoule (GJ) értékét háromszorosára is fel tudták tornászni, ezel csk az a gond ,hogy az évégi elszámolás néha volt 200 e forint is amit a kucio kicsit som takart be . Hiába te fizetsz ha rajtad az adósság nem hajtható be, az ingatlanra terhelik .
2012. febr. 13. 12:52
 6/23 anonim ***** válasza:
70%

"Mivel Ő a tulajdonos bejelentéssel joga megnézni a tulajdonát"

Persze, egészen addig, amíg ez a joga nem meríti ki a zaklatás fogalmát. Kb. reális a havi egy, indokolt esetben a havi két alkalom. Minden efeletti már birtokháborításnak minősül, még akkor is ha bejelentéssel akarja megcsinálni.

Az pedig nem az albérlő felelőssége, hogy a bérleti és rezsiköltségek úgy legyenek meghatározva, hogy ne lehessen 200e Ft-os elszámolószámlát generálni. Ha a bérlő 50 fokot akar (amellett, hogy az ingatlan állagát nem rontja ezzel), akkor annyit fűt, ha ezt ki is fizeti.

Ha a bérlő fél attól, hogy neki túl magas elszámolást csinálnak, kérjen úgy kauciót.

2012. febr. 13. 13:04
 7/23 anonim ***** válasza:
78%
Nekünk pl nincs elszámolás, minden hónapban kifizetjük az elhasználtat, aztán ennyi. Se többlet, sem hiány nincs az év végén. ha ez így van nálatok is, nem értem a főbérlőt.
2012. febr. 13. 13:18
 8/23 A kérdező kommentje:

sajnos ez házrész minden nap összefutunk velük.

nagyon idegesítő,már ott tartunk,hogy megnézi a hőmérőt.

Én meg milyen indokkal ne engedjem be? bunkó sem akarok lenni.

2012. febr. 13. 13:40
 9/23 anonim ***** válasza:

ma 13:04

Nincs meghatározva hányszor ellenőrizheti a tulajdonát, vagy tudsz ilyen szabályozást, törvényt ? :) A bérbeadás a két fél bizalmán próbál alapulni , ha megromlik odébb kell állni. Tehát én csak a munkahelyi tapasztalataimat írom de azok siralmasak , óriási adósságokat tudnak felhalmozni a bérlők, ezért ajánlottuk bérbeadóknak ö fizesse a számlát és vigye a bérlőnek . A hőszolgáltató átfutási ideje 3 hónap mire a tulajdonost értesíti nemfizetés esetén. Sőt a cég már lehet küldi a "házi behajtóit " egy ilyen kolléga ajánlotta , mindig legyen valaki bejelentve állandó lakcímen a lakásba , ő ha kell még rendőrt is hívhat ha nem engedik véletlenül be. Nagyobb kauciót meg nem mindenki tud fizetni , főleg ha még esetleg festést is bele kell számolni.

2012. febr. 13. 17:11
 10/23 A kérdező kommentje:
én külön akartam ide bejelntkezni és a bérbeadó nem egyezett bele!
2012. febr. 13. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!